Şok Aktüel 6 Şubat bugün indirimleri neler? Şok'ta bugün

Şok Aktüel 6 Şubat çarşamba indirimli ürünleri neler? Şok Aktüel 6 Şubat 2019 çarşamba günü indirimli ürün kataloğu yayınlandı. Şok Aktüel geçerli 6-12 Şubat indirimli ürün kataloğunu sizler için derledik. İşte Şok indiirmleri.

Şok Aktüel 6 Şubat bugün indirimleri neler? Şok'ta bugün
Yayın Tarihi: 6.02.2019 00:16:00

Her hafta indirimli ürünlerin yayınlandığı Şok'ta bugün hangi indirimler var. Şok Aktüel 6-12 Şubat indirimli ürün kataloğu yayınlandı. Sizler için Şok Aktüel ürünlerini hazırladık. Şok firması aktüel indirimli ürünlerinde Soğan ve Makarna rekor kıracak gibi görünüyor. Hem televizyon reklamları hem sosyal medyayı etkisi altına alan Şok Aktüel'de bugün ucuz indirimli ürünleri neler? Şok Aktüel 6-12 Şubat indirimli ürün kataloğunu sizler için hazırladık.

Şok Altüel 6-12 Şubat indirimli ürün kataloğu

Şok Aktüel marketlerde 6 Şubat indiirmli ürün kataloğunda neler geliyor sorusu yanıt buldu. Şok'da bugün en çok Vestel Tab 7810 Tablet, Fakir Erkek Bakım Seti, Teba Elektrikli Cezve, Fakir Saç Kurutma Makinesi, Sinbo Saç Maşası dikkat çekiyor. 6 Şubat Şok Aktüel Kampanyası broşürü.



Şok aktüel'de en çok dikkat çeken Vestel Tablet olarak görülüyor. 299 TL satışa sunulan ve 2 yıl garantili olan ürün oldukça avantajlı bir şekilde evlere geliyor. Şok Aktüel'de 6 Şubat Erkek Bakım Seti alınabilir ürünler olarak görünüyor.


Elektrikli Çelik Cezve
Saç Kurutma Makinesi
Saç Maşası
3'lü Kahve Yanı Bardağı
3'lü Su Bardağı
Çay Seti 6'lı
Defna Saklama Kabı
Ovak Tabak
5'li Kalpçi Çerçeve
Hazneli Şişe
Kadın Örme Hırka ve Kazak



Şok aktüel'de bugün Piyale Un, 4,95 TL fiyatıyla dikkat çekiyor. Diğer Şok Aktüel kampanyaları şu şekilde;

Lipton Filiz Çay
Ülker Kremalı Biskivü
Anadolu Mutfağı Mercimek
Bingo
Finish

Şok Aktüel 6-12 Şubat aralarında indirimli ürünleri bu şekilde. Sizlerle hafta sonu indirimleri de paylaşılacak. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR