Son Dakika Falcao açıklanıyor! Falcao İstanbul'a ne zaman gelecek

Galatasaray'dan gece yarısı bombası geliyor mu? Radamel Falcao artık açıklanıyor! Galatasaray'ın peşinde olduğu Monaco'nun golcüsü Falcao için flaş gelişmeler yaşanıyor! Falcao transferi Kap açıklaması kısa bir süre içinde yapılacak! Son dakika Falcao İstanbul'a ne zaman gelecek? Detaylar haberde...

Son Dakika Falcao açıklanıyor! Falcao İstanbul'a ne zaman gelecek
Yayın Tarihi: 22.08.2019 00:16:00

Galatasaray, Monaco'nun yıldız golcüsü Radamel Falcao'yu transfer ediyor! Cimbom, uzun süredir peşinden koştuğu Radamel Falcao için KAP açıklamasını kısa bir süre içinde yapacak! Gece yarısı Galatasaray'dan flaş açıklamalar... Galatasaray, 22 Ağustos gecesi KAP'ta 2 ayrı açıklama birden yayınladı! 

Galatasaray, Falcao ile çoktan anlaştı ancak Falcao transferi "yabancı kontenjanı" nedeniyle açıklanamıyordu! Galatasaray, 22 Ağustos gece yarısı Kostas Mitroglou'nun PSV Eindhoven'a kiralandığı bildirimini yaptı! Mitroglou'nun ardından Valentine Ozornwafor için de Kap Açıklaması geldi! 

MİTROGLOU VE OZORNWAFOR GİTTİ 

Galatasaray Kostas Mitroglou için yayınladığı KAP bildiriminde Galatasaray SK: "PSV, şirketimize oyuncunun sabit transfer ücretine istinaden net 1.250.000 Euro ödeyecektir. Yapılan anlaşma gereği Şirketimiz oyuncuya 2019-2020 sezonu boyunca toplam net 1.950.000 Euro tutarında sabit transfer ücreti ödeyecektir" ifadelerine yer verdi.


Mitroglou'nun PSV'ye kiralanmasının ardından genç stoper oyuncusu Valentine Ozornwafor'da La Liga ekiplerinden Almeria'ya kiralandı. Galatasaray'dan yapılan KAP bildiriminde "Profesyonel Futbolcumuz Valentine James Ozornwafor'un 2019-2020 futbol sezonu sonuna kadar Union Deportiva Almeria Kulübüne geçici transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi. 

2 YABANCI GİTTİ FALCAO'YA YER AÇILDI FALCAO BİRAZDAN KAP'TA! 

2 yabancı oyuncusunu gönderen Galatasaray, Falcao'ya yer açtı. Mitroglou ve Ozornwafor'un KAP açıklamalarının ardından Radamel Falcao için KAP açıklamasının birazdan gelmesi bekleniyor! 

Şimdi de Radamel Falcao açıklanıyor! 22 Ağustos gecesi, Galatasaraylılar için çok uzun bir gece olacak. Tüm Galatasaraylılar, heyecanla Falcao Kap açıklamasını bekliyor. Son dakika bilgisine göre, Falcao'nun KAP açıklaması biraz sonra yapılacak.


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR