Soyunma Odasında Talisca ile Caner Kavgası

Beşiktaş-Trabzonspor maçı sonrası soyunma odası karıştı. Caner ve Talisca arasında kavga çıktı, ikiliyi takım arkadaşları ayırdı.

Soyunma Odasında Talisca ile Caner Kavgası
Yayın Tarihi: 2.10.2017 17:31:00

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş'ın Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından, siyah beyazlı takımda Caner Erkin ve Anderson Talisca arasında büyük kavga çıktı.

Caner, maçta yaptığı hatalı bir pas sonrası kendisine el hareketi yapan Talisca'ya soyunma odasında küfretti ardından da Brezilyalı oyuncunun üzerine yürüdü. Bu durum sonrası ayağa kalkan Talisca, Caner'in bacağına tekme attı. 

"YAŞANANLAR KABUL EDİLEMEZ"


Cezalı olduğu için olay sırasında soyunma odasında olmayan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, daha sonra oyuncularının yanına gitti. Güneş takıma yaptığı konuşmada yaşananların kabul edilemez olduğunu söyledi. Deneyimli çalıştırıcı; Caner ve Talisca'nın birbirlerinden özür dilemesini ve tartışmanın sonlandırılmasını istedi.

Olayın basına yansımasının ardından Talisca Instagram hesabından Caner ile olan bir fotoğrafını, "Biz her zaman kardeşiz" ifadeleriyle paylaştı. Caner Erkin ise “Her şey takımın iyiliği için” diye yazıp En büyük Beşiktaş görseli paylaştı...

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NDEN AÇIKLAMA 

Beşiktaş Kulübü, yaşananlarla ilgili bir açıklama yayınladı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Basın yayın organlarında Trabzonspor maçı sonrasında futbolcularımız Caner Erkin ile Anderson Talisca'nın soyunma odasında yumruk yumruğa ve birbirlerine uçan tekme atarak şiddetli bir kavga ettiğine yönelik iddialar asılsızdır. Herkesin bildiği üzere, böyle yüksek konsantrasyonun olduğu ortamlarda saha içinde, yedek kulübesinde, soyunma odasında çeşitli tartışmalar olabilir. Ufak bir atışmayı büyütmek ve senaryolar üretmek ise gerçeklerden uzak, maksatlı girişimlerdir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız" denildi.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR