Söz 67. bölüm fragmanı izle 28 Ocak Ateş ortaya çıkacak mı dönecek mi

Söz 67. bölüm fragmanı izle. 28 ocak pazartesi akşamı Söz 67. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yayınlandığı gün reyting rekorları kıran Söz 67. yeni bölüm fragmanı çıktı mı.

Söz 67. bölüm fragmanı izle 28 Ocak Ateş ortaya çıkacak mı dönecek mi
Yayın Tarihi: 21.01.2019 22:36:00

Söz 67. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star TV ekranlarında yayınlanan Söz 67. yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Ekranlarda reyting rekorları kıran Söz dizisi yeni bölümde neler oldu. Yayınlandığı akşam çok özlenen Söz adeta arap saçına döndü. Karabatak Ateş karakteri geri dönecek mi. Söz'de Ateş yaşıyor mu sorusu Söz 67. bölüm fragmanında belli olacak.

Söz 67. bölüm fragmanı izle yeni bölümde neler olacak?

Söz 67. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star TV ekranlarında yayınlanan Söz 67. bölüm fragmanı Ateş hakkında bilgi var mı? Söz'de Ateş Karabatak öldü mü diziden çıktı mı geri dönecek mi sorusu yanıt arıyor. Ekranlarda reyting rekorları kıran Söz dizisi 67. bölümde neler olacak. İşte Söz 67. bölüm fragmanı yaşanacaklar. 

Yavuz'un karşısında adamlar çok güçlü

Söz 67. bölüm fragmanı Yavuz'un karşısında adamlar oldukça güçlü çıktı. Söz'de Ateş yaşıyor olabilir haberi herkesi sevindirdi. Tim Ateş'i kurtarmak için yeni bir hamle yapacak. Jenerikten çıkartılsa da Ateş diziye geri dönecek. Söz 67. yeni bölüm fragmanı büyük ses getirecek gibi duruyor. 


Söz'de az daha baba oluyordum sahnesi

Söz 67. bölümde Fethi ve Eylem çocuk rüyası tam izlenecek cinsten. Özellikle çocuk oluyordu sahnesi herkesi gözyaşlarına boğdu. Melisa'nın telefonla arayan kişi ve öfkesi çiceklerde Cahit'in adamların sağlam dayak yemesiyle sürdü. Cahit ve Melisa babası arasında yaşanacaklar da dikkat çekiyor. Söz 28 Ocak 2019 pazartesi günü fragmanı neler olacak bekleyip göreceğiz. 

Söz Ateş sinyali

Söz 67. bölüm fragmanı Ateş hakkında gerçekleri öğreneceğiz. Söz'de Ateş'in telefondan gelen bilgisi çok sevilecek. Cahit ve Mücahit'te Söz 67. son bölüm fragmanında karşı karşıya gelecek. Mücahit Sardangeçti yardangeçti espirileriyle Cahit'in kabusu olacak gibi görünüyor. 

Söz son sahnesi görülmeye değer bir dizi olacak. Söz'de  yeni bölüm tanıtımı çıkar çıkmaz sizlerle olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR