Söz 69. bölüm fragmanı izle! Ateş her şeyi hatırlamaya başlıyor

Star TV'nin çok sevilen dizisi Söz'in 69. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta Ateş'in sağ salim ortaya çıktığı Söz dizisinde güzel gelişmeler yaşanıyor. Ateş her şeyi hatırlamaya başlayacak. İşte detaylar...

Söz 69. bölüm fragmanı izle! Ateş her şeyi hatırlamaya başlıyor
Yayın Tarihi: 6.02.2019 13:43:00

Başrollerini Tolga Sarıtaş, Burak Sevinç, Eren Vurdem, Görkem Sevindik, Sarp Akkaya ve Deniz Baysal’ın paylaştığı Söz'ün 69. bölüm fragmanı yayınlandı.

Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan Ateş, Nazlı'yla karşı karşıya gelmiş, izleyiciler bir hayli heyecanlanmıştı.

Çünkü Eren Vurdem'in hayat verdiği Ateş için herkes çok endişeleniyordu. Ateş'i görünce mutlu olan izleyiciler Söz 69. bölüm fragmanıyla iyice heyecanlandı.



Söz 69. bölüm fragmanında bayrağın karşısında duran Ateş'i gören izleyiciler Ateş'in her şeyi hatırlamaya başladığını düşünüyor.


Öte yandan Nazlı'yla karşılaşmasının da Ateş'in hafızası için iyi olduğunu düşünen izleyiciler, Söz 69. bölüm fragmanıyla rahat bir nefes aldılar.

Söz 69. bölümüyle 11 Şubat Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında olacak...

Videodan Söz 69. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz...

İşte Söz 69. bölüm fragmanı:



Söz 68. bölümde neler yaşandı?

Hayatının en zor seçiminin ardından Yavuz kendisini toparlamaya çalışmaktadır. Sevdiklerine ve ülkesine karşı hain planlar içindeki Dragan’dan hesap sormak ve intikam almak için harekete geçer. Dragan ve ona yardımcı olacak kişilerin hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan Yavuz’un planı herkesi şoka uğratır.

Orhan’ın tutulduğu güvenli evin Dragan tarafından bulunması harekât merkezinde içeriden bilgi sızıntısı olduğu şüphesine neden olur. Köstebeğin kimliğinin ortaya çıkarılması için bir soruşturma başlatılır ve tüm personel bu soruşturma kapsamında sorgulanır. Sorgulama sırasında Seda’nın hamlesiyle bütün oklar Eylem’e çevrilecektir.

Kurulması planlanan terör devletine dair belgelerin güvenlik güçlerinin eline geçmesi Sami ve ekibini tedirgin eder. Yakayı ele vermenin eşiğindeyken Sami içerdeki köstebek Seda ile irtibata geçip belgelerin ortadan kaldırılması gerektiğini söyler.

Nazlı büyük bir umutla Tim’den gelecek güzel haberi beklerken büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Saatten gelen sinyalin Ateş’e ait olmadığını öğrenince yıkılan Nazlı’nın yolu beklemediği bir anda Ateş ile kesişecektir.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR