Söz 69. bölüm izle 11 Şubat Söz son bölüm Puhutv Son bölümü puhu tv yayını

Söz 69. bölüm izle. Söz 69. bölüm izle. 11 Şubat Söz son bölüm puhutv son bölümü yayınlanıyor. Söz 69. yeni bölüm izle. 11 Şubat söz son bölüm puhutv canlı yayınıyla ekranlarda. Söz Puhutv ekranlarında.

Söz 69. bölüm izle 11 Şubat Söz son bölüm Puhutv Son bölümü puhu tv yayını
Yayın Tarihi: 12.02.2019 00:06:00

Söz 69. bölüm izle. Söz 11 Şubat 2019 yeni bölümü yayınlanıyor. Star TV ekranlarında yayınlanacak Söz yeni bölümde neler olacak. Söz son bölümü sadece puhutv ekranlarında yayınlanacak. Yayınlandığı Pazartesi günü rekorlar kıran Söz 69. son bölüm sizin için hazırladık. Peki Söz yeni bölümde neler olacak. Söz son bölümü nasıl izlerim sorusu yanıt arıyor.

Söz 69. bölüm izle 11 Şubat Puhutv yayını

Söz 69. bölüm Dragan ölecek mi sorusu cevap arıyor. Yavuz Karasu'nun askeri bir olayla çözdüğü Dragan ölecek mi yaşayacak mı sorusunun yanıtı bu akşam Söz 69. bölümüyle cevap veriyor. Webde sadece Söz 69. bölümü Puhutv adresinden izleyebilirsiniz. Puhutv ücretli bir platform ve Söz sadece Puhutv ekranlarında yayınlanacak.

Söz 69. bölüm Dragan ölecek mi?

Yavuz Karasu yaptığı hareketle Dragan'ı köşeye sıkıştırmayı başardı. Linda, çok sevdiği hamlelerden sonra Dragan'ı Yavuz'a vermek zorunda kalır ve çok zor olacak Dragan Türkiye arasına git geller başlayacaktır. Yavuz ve Linda anlaşmaları ve sahneleri de dikkat çekecek.

Ateş dönüyor mu?


Ateş, iyice dibine girdiği Nazlı'yla artık karşılaşıyor. Ateş Acar'ın yaşadığını sadece Erdem ve Tim'e anlatan Nazlı, onların inanmaması karşısında şoka uğrasada Ateş'e dair bir ipucuna sahip olduğu düşüncesi onu asla geri koymaz. Nazlı ve Ateş Söz 69. bölümde buluşabilir.

Sami yakalanıyor mu?

İlk olarak Seda'yı yakalayan Ekip artık kesin olarak Sami ile bağlantılı olduğunun öğrenir. Samet'in evinden yurt dışına gidecek helikopter hazır kıta beklesede Tim'in ani baskını karşısında neye uğradığını şaşırır.

Söz 69. bölümüyle 11 Şubat Pazartesi canlı Star TV'de ve hemen sonra Puhutv'de.

Star TV canlı yayını

Söz 69. bölümü Star TV 11 Şubat tarihinde canlı olarak izleyebilirsiniz. Dizinin yeni bölümleri Puhutv olduğu için söz 11 Şubat Star TV canlı yayınıyla diziyi izleyebilirsiniz.

Söz 69. bölüm sonradan PuhuTV'den izleyebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR