Söz 73. bölüm izle Blutv Söz son bölüm ne zaman yayınlanacak?

Söz 73. bölüm izle. Söz 73. bölüm izle. Blutv Söz 73. bölüm izle. Blutv Söz 73. bölüm ne zaman yayınlanacak? Star TV yayınlanan Söz sonradan sadece Blutv ekranlarında yayınlanıyor. Peki Söz 73. bölüm yayınlandı mı? Ne zaman yayınlanacak.

Söz 73. bölüm izle Blutv Söz son bölüm ne zaman yayınlanacak?
Yayın Tarihi: 11.03.2019 22:41:00

Söz 73. bölüm izle. Star TV reyting rekortmeni dizisi Söz 73 son bölüm izle. Star TV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran dizide Çaylak ölecek mi merak ediliyor. Ekranlarda yüksek reyting alan dizi sadece Blutv ekranlarında yayınlanıyor. Yeni bölüm biter bitmez Söz son bölüm izlemek isteyenler için biraz geç yayınlanıyor. Bu sebeple Söz 73. son bölüm izle gece boyunca aranacak.

Söz 73. bölüm izle 11 Mart Blutv

Star TV ekranlarında yayınlanan Söz dizisinde Çaylak ölecek mi merak ediliyor. Söz'de Çaylak akıbeti en çok merak edilen olayların başında geliyor. Söz 73. bölüm 11 Mart Blutv ekranlarında yayınlanır yayınlanmaz sizlerle olacak. Söz son bölümde yaşanacakları sizler için derledik. Söz'de bu hafta neler oluyor.

Çaylak ölecek mi?

Söz dizisinde Karabatağa kavuşan ekip Çaylak ölüp ölmeyeceğini merak ediyor. Yayınlandığı günlerde rekorlar kıran Söz dizisinde Çaylak karakterini oynayan Aytaç Şaşmaz ölecek mi kalacak mı sizler için derledik. Ekranlarda yeni döneme damga vuran isimler arasında yer alan Aytaç Şaşmaz diziden neden çıktı bilinmiyor. 


Karabatak Çaylak ölümünde sorumlu mu?

Karabatağın Çaylak ölümünde sorumluluğu var mı yok mu merak ediliyor. Ekranlarda rekorlar kıran dizide kendine gelse ekibe kavuşsa da icraatlarına devam eden Karabatak özel bir yol edinmek ve intikam almak için Dragon en yakın adamı olmaya devam etmeyi tercih ediyor. 

Çaylak sahnesi oyun çıktı?

Ekranlarda Çaylak ölümü fragmanlarda verilirken Oyun Bozan etiketi doğru oldu. Söz 73. son bölümde Oyun Bozan olduğu için Çaylak ölmüyor ve diziye devam ediyor. 

Linda efsane hareketler

Söz 73. bölüm Linda adeta efsane hareketlerle Yavuz'u düşürmeyi başarıyor. Yavuz ölecek mi vurulacak mı bilinmez Söz'de yaşananlar ekranlara kitliyor. söz son bölümü sizler için derledik. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR