Söz 74. bölüm fragmanı kim öldü? Şehidimiz kim? Fethi ölecek mi

Söz 74. bölüm fragmanı kim öldü? Söz'de bir şehit var. Peki Söz'de kim öldü? Söz 74. bölüm fragmanı yayınlandı ve bir şehidimiz var Fethi ölecek mi yeni bir dizide mi oynayacak sizler için derledik.

Söz 74. bölüm fragmanı kim öldü? Şehidimiz kim? Fethi ölecek mi
Yayın Tarihi: 15.03.2019 01:50:00

Söz 74. bölüm fragmanı yayınlandı. Söz'de şehidimiz var. Peki Söz 74. bölüm fragmanı kim şehit oldu. Söz'de ölerek veda eden isim kim? Söz 74. bölüm fragmanı neler olacak. Söz 18 mart yayınlanan bölümde neler olacak? Söz 74. bölüm fragmanı sonrası ölecek ismi açıklıyoruz.

Söz 74. bölüm fragmanı şehidimiz var

Söz 74. bölüm fragmanı şehit olan isim sizlere açıklıyoruz. Söz'de geçtiğmiz hafta nişanlanan Eylem ve Fethi ayrılıyor. Fethi karakterini canlandıran oyuncu Burak Sevinç yeni bir diziyle anlaştı. Söz dizisinde Fethi şehit olarak diziden çıkacak. Keskin nişancı rolüyle gönüllere kazanınan Fethi şehit olacak.


Burak Sevinç diziden neden çıktı

Söz 74. bölüm fragmanı Burak Sevinç diziden neden ayrıldı sorusu yanıt buldu. Burak Sevinç, yine Tims imzalı bir projede başrol için ayrıldı. Uzun zamandır aranan isim olan Burak Sevinç, 2. kez başrol oynayacak ve sevilen dizi projesi yine Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Söz 74. bölüm şehidi belli oldu

Söz 74. bölümde şehit belli oldu. diziden şehit olarak ayrılan isim Fethi Kulaksız'dan başkası değil. Ancak Söz büyük bir gizlilikle son bölüm reytingleri yükseltmek için kim öldüğünü açıklamayacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR