Söz blutv geçecek mi? Söz tamamen mi bitecek mi final kesin mi

Söz son 5 bölüm diyerek final kararı almasının ardından akıbeti merak ediliyor. Söz Blutv ekranlarında mı yayınlanacak. Söz yeni sezonu Blutv ekranlarında olacak mı. Ekranlarda reyting rekorları kıran Söz dizisi neden bitiyor.

Söz blutv geçecek mi? Söz tamamen mi bitecek mi final kesin mi
Yayın Tarihi: 27.04.2019 15:35:00

Star TV ekranlarının iddialı dizisi televizyona veda mı ediyor? Söz dizisi yayınlanan 84. bölüm fragmanında son 5 bölüm yazısıyla veda edeceğini duyurdu! Peki Söz dizisi televizyonu mu bırakıyor yoksa tamamen mi bitiyor? Söz dizisi yeni sezonda devam edecek mi yoksa BluTv platformunda devam edecek mi? Söz dizisi hayranları son 5 bölümün ardından dizinin yeni sezonda yayınlanıp yayınlanmayacağını merak etmeye başladı. Biz de bu yazımızda iddiaları cevapladık...

Star TV ekranlarının iddialı dizisi Söz veda ediyor! Dün akşam yayınlanan 84. bölüm fragmanında "Son 5 Bölüm" yazısıyla Söz dizisinin 5 bölümün ardından Star TV'ye veda edeceği resmi olarak duyuruldu! Söz dizisinin hayranları da Söz dizisinin tamamen mi biteceğini yoksa başka bir kanalda yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Söz 89. bölümüyle final yapacak, peki ardından yeni sezonda başka bir kanalda mı yayınlanacak yoksa televizyona tamamen veda edip dijital platformlarda yayın hayatını sürdürecek mi?

SÖZ TAMAMEN Mİ BİTECEK?

Söz dizisinin son 5 bölümün ardından Star TV'ye veda edeceği kesinleşti. 84. Bölüm fragmanında "Son 5 Bölüm" ibaresi dikkatleri çekti. Söz dizisinin hayranları dizinin devam etmesini istiyor ancak şu an için iddialar Söz dizisinin yeni sezonda televizyonda değil dijital yayın platformu BluTV'de yayın hayatını sürdüreceği iddia ediliyor. Ancak şuan için Söz dizisinin geleceğiyle iligli kesinleşmiş bir şey yok. Söz dizisiyle ilgili haberleri ve yeni gelişmeleri bu sayfadan öğrenebilirsiniz.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR