Söz Çaylak öldü mü? Aytaç Şaşmaz ölüyor mu diziden mi çıktı

Söz Çaylak öldü mü? Söz dizisinden rekorlar kıran Çaylak karakteriyle çok sevilen Aytaç Şaşmaz ölüyor mu? Söz Aytaç Şaşmaz diziden ayrıldı mı? Star TV fenomen dizisi Söz'de Aytaç Şaşmaz neden ayrıldı. İşte söz gerçekleri.

Söz Çaylak öldü mü? Aytaç Şaşmaz ölüyor mu diziden mi çıktı
Yayın Tarihi: 11.03.2019 16:36:00

Star TV ekranlarında reyting rekorları kıran dizi Söz, Çaylak karakteri öldü mü? Söz Çaylak diziden neden çıktı. Ekranlarda reyting rekorları kıran Söz'de Çaylak karakterini canlandıran Aytaç Şaşmaz diziden neden ayrıldı? Söz son bölümde büyük şok var. İşte Aytaç Şaşmaz gerçekleri.

Söz Çaylak ölüyor mu?

Söz dizisinde Turan Usta ölmesinden sonra bu bölümde Çaylak ölüyor mu? Karabatak ölme sahneleri sonrası 3 hafta sonra geri dönmüştü. Söz reytingi çözdü. Bir karakter ölme ihtimali olduğunda dizi adeta rekorlar kırıyor. Her hafta bir kişinin vurulduğu Söz'de bu sefer ölüm var. Söz dizisinde Çaylak karakterini canlandıran oyuncu Aytaç Şaşmaz diziden ayrıldı.


Aytaç Şaşmaz neden diziden çıktı?

Söz dizisinden ayrılan Aytaç Şaşmaz teklifler yağıyor. Bir çok yeni diziden başrol teklifi alan ve sinema filmi için kolları sıvayan Aytaç Şaşmaz artık ekranlarda başrol olarak oynayacak. Ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz'ında kardeşi olan aytaç Şaşmaz abisiyle bir sinema filmi projesi de olduğu biliniyor.

Söz dizisinden 11 mart tarihinde yayınlanacak 73. bölümde Çaylak ölecek gibi duruyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR