Söz Dijital platforma geçecek mi? Söz neden final yapıyor?

Söz Dijital platforma geçecek mi? Söz Blutv, Puhutv yada Netflix alacak mı. Söz dizisinin alacak kanal hangisi? Söz neden final yapıyor merakla bekleniyor. İşte günlerdir beklenen Söz dizisinin akıbeti. Söz final yapma kararı gerçeği ne.

Söz Dijital platforma geçecek mi? Söz neden final yapıyor?
Yayın Tarihi: 29.04.2019 13:38:00

Büyük bir sürpriz yaparak 84. bölümle Star TV ekranlarından ayrılacağı kesinleşen Söz dizisi dijital platforma geçiş yapacak mı? Söz dizisi Netflix veya BluTV ile yayın hayatını sürdürecek mi? Yayınlanan son fragmanıyla büyük şaşkınlık yaratan ve seyircilerine şok yaşatan Söz dizisi, Son 5 bölümün ardından televizyon ekranlarına veda edecek. Star TV'nin sevilen, reyting rekortmeni dizisi Söz, son 5 bölümün ardından izleyicisine veda edecek. Peki Söz dizisi dijital platformlara mı geçiş yapacak yoksa tamamen mi bitecek? Söz dizisinin final yapmasının gerçek nedeni ne? Sizler için araştırdık...

Star TV ekranlarının iddialı ve sevilen dizisi Söz, yayınlanan son yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerine büyük şok yaşattı! Dizinin yayınlanan son bölüm fragmanında "Son 5 Bölüm" ibaresi büyük dikkat çekti ve dizinin 5 bölümün ardından Star TV'ye ve televizyon ekranlarına veda edeceği öğrenildi! İzleyiciler bu fragmanın ardından Söz 5 bölümün ardından tamamen mi bitiyor, yoksa başka bir kanalı mı geçecek yoksa Dijital platforma mı geçecek? Sorularını sormaya başladı. Sevilen dizi Söz'ün neden final yaptığı ve tamamen bitip bitmeyeceği merak ediliyor. 

SÖZ DİZİSİ DİJİTAL PLATFORMLARA MI GEÇİYOR? NEDEN FİNAL YAPIYOR?


Söz dizisi şok bir kararla 5 bölümün ardından televizyona veda etme kararı aldı. Bunda yapım şirketi ile Star TV'nin anlaşamaması etkili olduğu söyleniyor. İddialara göre Söz dizisi yeni sezonla birlikte artık tamamen televizyona veda edecek ve dijital platformlarda yer alacak. Gelen haberlere göre Söz dizisi şimdiden Netflix ve BluTv ile görüşmelere başladı. Şuan için resmi bir açıklama olmasa da Star TV ekranlarında son bölümü 27 Mayıs'ta yayınlanacak Söz dizisinin, yeni sezonla birlikte BluTv veya Netflix'e geçmesi bekleniyor. Öyle ki resmi açıklamanın 27 Mayıs 2019 tarihinden sonra açıklanması ve Söz'ün yeni sezonda BluTv veya Netflix platformundan yayınlanması bekleniyor.

SÖZ NEDEN FİNAL YAPMA KARARI ALDI, GERÇEK NEDEN NE?

Söz dizisi bir anda aldığı final kararı ve fragmanda belirtilen "Son 5 bölüm" yazısıyla seyircilerini büyük şoka uğrattı. Peki SÖZ dizisinin final yapmasındaki gerçek neden neydi? Söz dizisi neden final kararı aldı?

Söz dizisinin final kararı almasının başlıca nedeni son haftalarda gününde reyting birincisi olamayışı. Show TV ekranlarının iddialı dizisi Çukur'a geçilen ve reytinglerde istediği kadar yükselemeyen Söz dizisi aynı zamanda senaryonun da kendini tekrarlaması nedeniyle böyle bir karar alarak son 5 bölümün ardından final yapmaya karar verdi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR