Star TV Kardeş Çocukları dizisinin fişini çekti! Kardeş Çocukları ne zaman bitiyor?

Yapımını Gold Film'in üstlendiği Star TV'nin sevilen dizisi Kardeş Çocukları geçtiğimiz sezona damgasını vurmuştu; ancak yeni sezonda pazar gününden salıya transfer olan dizinin reytingleri çakılınca kara haber tez duyuldu. Star TV Kardeş Çocukları'nın fişini çekti. İşte detaylar...

Star TV Kardeş Çocukları dizisinin fişini çekti! Kardeş Çocukları ne zaman bitiyor?
Yayın Tarihi: 27.09.2019 17:03:00

Kardeş çocukları final mi yapacak? Ne zaman bitiyor? Neden final yapıyor? her yerde aranmaya başladı. Star TV'nin geçtiğimiz sezon başlayan ve kısa sürede çok dikkat çeken dizisi Kardeş Çocukları yeni sezona yeni gününde başlamıştı. Pazar gününden salıya transfer edilen dizinin çok düşük reytinglerle başlaması ve giderek kan kaybetmesi ise final söylentilerini beraberinde getirmişti. Ne yazık ki iddialar doğru çıktı. Star TV Kardeş Çocukları'nı bitirme kararı aldı. Peki dizi kaçıncı bölümde final yapacak? Detaylar haberimizde...

Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı Kardeş Çocukları ilk sezonuyla iyi bir grafi çizse de yeni sezonda aynı başarıyı yakalayamadı. Yeni sezonun ilk iki bölümünde reyting listesinde ilk 10'a zor giren dizinin hikayesinin uzaması ve çekiciliğini kaybetmesi ise Kardeş Çocukları'nın sonunu getirdi. Peki final tarihi belli mi? 



KARDEŞ ÇOCUKLARI NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?


Salı akşamları ekranlara gelen Kardeş Çocukları ne yazık ki 21. bölümüyle ekranlara veda edecek. Yani sevilen dizi 8 Ekim akşamı havlu atacak.  

Aslında yeni sezonda Cem Davran'ın canlandırdığı kötü karakterle aksiyonu arttırmayı planlayan Kardeş Çocukları senaristleri ne yazık ki başarılı olamadı. Sadece Umay Karay'ın yetmediği dizi ise izleyicilerini birer birer kaybetti.

Öte yandan dizinin gününün değişmesi de kimsenin hoşuna gitmedi. Çünkü salı akşamı yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kadın dizilerinin büyük bir izleyici kitlesi vardı hatta bunlardan bir kısmı Kardeş Çocukları'nı izleyen insanlardı. Ne yazık ki Kardeş Çocukları bu denli güçlü dizilere rakip olunca devam şansını iyice kaybetti. 

Kardeş Çocukları final bölümüyle  8 Ekim Salı akşamı Star TV'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR