Star TV yeni dizisi Sevgili Geçmiş başrol oyuncuları belli oldu

Star TV'nin yeni dizisi Sevgili Geçmiş'in oyuncuları belli oldu! Dizi severlerin merakla beklediği Sevgili Geçmiş dizisinde kimler rol alacak? 2 oyuncu belli oldu. Star tv yeni dizisi Sevgili Geçmiş tüm detayları sizlerle...

Star TV yeni dizisi Sevgili Geçmiş başrol oyuncuları belli oldu
Yayın Tarihi: 25.07.2019 16:07:00

Star TV ekranlarında yeni sezonda yayınlanacak Sevgili Geçmiş dizisinin başrol oyuncuları belli oldu! Yeni sezonda Erkenci Kuş dizisinin final yapacak olmasının ardından izleyici karşısına çıkacak yeni Star Tv dizisi Sevgili Geçmiş'in başrol oyuncuları Ece Uslu ve Emre Kınay oldu. İki deneyimli isim Ece Uslu ve Emre Kınay, yeni dizide başrolleri paylaşacak.

Ünlü oyuncu Ece Uslu, son olarak Dayan Yüreğim dizisinde rol almıştı. Emre Kınay ise Vurgun dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştı. Star Tv'nin yeni dizisi Sevgili Geçmiş de bu ikili başrolleri paylaşacaklar. Heyecan dolu senaryosuyla şimdiden dikkatleri çekmeyi başaran Sevgili geçmiş dizisi, kısa süre sonra Star Tv'de başlayacak.

STAR TV YENİ DİZİSİ SEVGİLİ GEÇMİŞ KONUSU NE?


Star Tv ekranlarında yeni sezonda başlayacak Sevgili Geçmiş dizisinde, birbirlerini tanımayan 3 kız kardeş, gizemli bir mektubun ardından birbirlerini bulmak için harekete geçerler! Bakalım birbirlerini bulduklarında neler olacak?

SEVGİLİ GEÇMİŞ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Star'ın yeni dizisi Sevgili Geçmiş'in çekimlerine 2019 Ağustos ayında başlanacak. Sevgili Geçmiş dizisinin Eylül ayında Star Tv ekranlarında 1. bölümüyle yayınlanması bekleniyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR