Star TV'de yaprak dökümü! İki dizi birden final yapıyor

Geçtiğimiz sezonu da pek parlak geçirmeyen Star TV yeni sezona oldukça kötü başladı. Kanalın geçtiğimiz sezondan devam eden iki dizisi Kardeş Çocukları ve Kuzgun'un reytinglerinin düşüşü ve maliyetlerini karşılamaması final kararını da beraberinde getirdi. İşte detaylar...

Star TV'de yaprak dökümü! İki dizi birden final yapıyor
Yayın Tarihi: 28.09.2019 14:49:00

Geçtiğimiz sezonda çok da başarılı bir grafik yakalayamayan Star, yeni sezon için hazırlıklara yaz başından başlamış ve iddialı diziler için anlaşmalar yapmıştı. Ancak aynı özene geçen sezonda devam eden dizileri için göstermeyen kanal ne yazık ki daha yolun başında çuvalladı. Çünkü reyting kaybeden iki dizi için de final kararı alındı. Neden mi kısaca açıklayalım...

2019-2020 sezonuna bir önceki yıldan Kuzgun ve Kardeş Çocukları dizilerini aktarabilen Star, ilk olarak Kardeş Çocukları için radikal bir karar verdi dizinin gününü salıya aldı. Ancak salı günü birkaç sezondur büyük bir kitleye sahip olan Edho ve Kadın'ı düşünememiş olacak ki daha Kadın dizisi başlamadan Kardeş Çocukları çuvalladı. Yeni gününde ilk 10'a zor giren dizi sosyal medyada da kan kaybedince reytingler maliyeti karşılamadı. Böylece final kararı geldi. Yani Kardeş Çocukları 8 Ekim Salı akşamı ekranlara veda edecek.

Kuzgun'a gelecek olursak, aslında bu sezon bomba bir transferle Onur Saylak'ı kadrosuna dahil eden dizi Diriliş Ertuğrul gibi güçlü bir rakibinin bitmesine rağmen reytinglerde adeta çuvalladı. İlk 20'ye bile zor giren Kuzgun çok iddialı olmasına rağmen finalden kaçamadı. Karar için masaya oturan Star ve Ay Yapım dizinin 24. bölümde final yapmasına karar verdi. 

Böylelikle Star TV'de büyük bir deprem yaşandı. Çünkü hali hazırda tutmuş dizilerini kaybeden kanal eğer yeni projelerinde umduğunu bulamazsa geçen yıla göre daha kötü bir duruma düşecek.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR