Star TV'nin yeni dizisi Kardeş Çocukları başlıyor! Peki Kardeş Çocukları dizisinde kim kimdir?

Star TV'nin yeni dizisi Kardeş Çocukları 27 Ocak Pazar akşamı izleyicileriyle buluşacak. Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği Kardeş çocuklarında her şey hazır. Peki Kardeş Çocukları dizisinde kim kimdir? İşte detaylar...

Star TV'nin yeni dizisi Kardeş Çocukları başlıyor! Peki Kardeş Çocukları dizisinde kim kimdir?
Yayın Tarihi: 22.01.2019 15:36:00

Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Murat Daltaban, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu, Furkan Andıç, Batuhan Ekşi, Evrim Doğan, Engin Alkan ve Alara Turan'ın paylaştığı Kardeş Çocukları dizisinin yayın tarihi belli oldu. Peki Kardeş Çocukları dizisinde kim kimdir?

Kardeş Çocukları 27 Ocak Pazar akşamı Star TV'de başlıyor! Peki Kardeş Çocukları dizisinde kim kimdir?

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği Kardeş Çocukları 'nın senaryosunu Sırma Yanık kaleme alıyor. Peki Kardeş Çocukları dizisinde kim kimdir?

Star TV'de yayınlanacak ve çekimleri tüm hızıyla devam eden Kardeş Çocukları dizisi Umay (Nur Fettahoğlu) ve Ümran (Ayça Bingöl) adında iki kardeşin uzun yıllar ayrı kaldıktan sonda ilginç tesadüfler ile yeniden yollarının kesilmesinin hikayesini konu alıyor. Peki Kardeş Çocukları dizisinde kim kimdir?

Kardeş Çocukları 27 Ocak Pazar akşamı Star TV'de  izleyicileriyle buluşacak...

Peki Kardeş Çocukları dizisinde kim kimdir?



Mehmet Aslantuğ- Yıldırım Şener


Yıllar önce bir gençlik hatasıyla, eti tırnaktan ayırmış, kardeşi kardeşe düşman etmiş, Ümran’ın hatırasını kalbinde kapanmayan bir sızı olarak taşırken, arkasında bıraktığı enkazdan habersizdir. Yıllar sonra, düşman kız kardeşlerin hayatına yeniden girdiğinde, sadece aşk ve pişmanlıkla değil, kendisinden saklanan büyük sırla da sınanacaktır.




Ayça Bingöl - Ümran Çetin

Aile içi şiddetin her türlüsünü görmüş, kendini bütün kalbiyle kızına adamış güçlü bir annedir Ümran. Elini kolunu bağlayan sırrıyla, kızı uğruna evlenmek zorunda kaldığı Cemal’in akıl almaz zalimliği, Ümran’ın yolunu yıllardır düşman olduğu kız kardeşine ve acısını bir ömür bağrına bastığı, ölümsüz ihanete çıkarır.



Nur Fettahoğlu - Umay Karay

Kaderine çocuk yaşta meydan okumuş, doğduğu hayatı arkasına bakmadan terk edip, kendine bambaşka bir hayat kurmuştur. Güzellik ve cesaretten aldığı gücü, genç yaşta yaptığı ‘’başarılı’’ bir evlilikle taçlandırıp; kendini pırıltılı bir marka haline getirmişken, geçmişini yıllar sonra kanlı canlı karşısında bulmak Umay Karay için, marka değerinin düşmesinden başka bir şey değildir.



Afra Saraçoğlu - Hayat Çetin

Adı gibi hayat dolu bir genç kızken, babası tarafından kapatıldığı kömürlükte 1 yıl boyunca mahsur tutulur ve adını gazetelerin üçüncü sayfasına yazdırır. Kurtulup annesine kavuşma hayalleri kurarken, kendini İstanbul cemiyetinin seçkin ismi Umay Karay’ın yeğeni olarak bulur. Teyzesinin pırıltılı dünyasında, gerçek ve yalanın birbirine karıştığı yepyeni bir hayata adım atar.



Furkan Andıç - Volkan Demir

Refik’in maddi manevi tüm desteğini arkasına alarak, hayatını hiç bitmeyen bir partide gibi yaşayan Volkan’ın renkli hayat tarzı; içinde sakladığı karanlıktan korkan küçük bir çocuğun yüzüne taktığı, şeytan tüyü maskesidir sadece. Hayal’in rüyalarını süsleyen Volkan’ın maskesini Hayat’ın aşkı düşürecektir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR