Stephen Hawking Gene Kıyamet Tarihi Verdi

Stephen Hawking, yayınlanan yeni belgeselinde yine insanlığın geleceğine dair iç karartan açıklamalarda bulundu. Hawking, yeni belgeselin 2. bölümünde, "İnsanlığın 200-500 yıl sonra kendine yeni bir yuva araması gerekecek" ifadesini kullandı.

Stephen Hawking Gene Kıyamet Tarihi Verdi
Yayın Tarihi: 12.01.2018 11:17:00

Dünya'nın sonu ve uzaylılar konusunda yaptığı açıklamalarla bilinen dünyaca ünlü fizikçi Stephen Hawking’in yeni belgeseli, “Stephen Hawking’s Favorite Places” (Stephen Hawking’in Favori Yerleri) belgeselinin 2. bölümünde ünlü fizikçi korkutucu yorumlar yaptı.

Hawking, küresel ısınmanın devam etmesiyle birlikte Dünya’da yaşamanın dayanılamaz olacağını iddia ederken, “200-500 yıl sonra insanlığın kendine yeni bir yuva araması gerekecek” ifadesini kullandı. Hawking ayrıca “İklim değişikliğinin olmadığını savunan biriyle karşılaştığında onlara Venüs’e gitmelerini söyleyin. Yolculuk masraflarını ben karşılarım” dedi.

Venüs, 4.5 milyar yıl önce Dünya gibi üzerinde su ve bitkilerin olduğu bir gezegendi ancak NASA’nın araştırmalarına göre ısınmanın etkisiyle gezegenin okyanusları buharlaşarak kurak bir hale geldi ve sıcaklığı 462 santigrat dereceye çıktı.

Hawking, Dünya’nın da Venüs’le aynı kadere sahip olabileceğini söyledi.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR