Stranger Things 3. sezon yayın tarihi belli oldu! Dizinin hayranları şimdiden gün sayıyor

Netflix'in çok sevilen dizisi Stranger Things'in 3. sezon yayın tarihi belli oldu. İşte Stanger Things 3. sezonu ile ilgili detaylar...

Stranger Things 3. sezon yayın tarihi belli oldu! Dizinin hayranları şimdiden gün sayıyor
Yayın Tarihi: 29.01.2019 14:29:00

İlk sezonu 2016 yılında gösterilen Stranger Things, Netflix’in en çok sevilen ve izlenen serilerinden biri olarak lanse ediliyor.

İki sezondur izleyicileriyle buluşan Stranger Things 3. sezon yayın tarihi heyecanla bekleniyordu. Neyse ki beklenen tarih geldi.

Stranger Things 3. sezonu 4 Temmuz 2019'da yayınlanacak.
Stranger Things 3. sezonda hikaye, ikinci sezonda yaşananların bir yıl sonrasına atlayacak. 

1985 yılının yaz aylarında geçecek Stranger Things 3. sezon hikayesinde, geçtiğimiz sezonun sevilen karakterlerinden Steve Harrington'ın da Stranger Things dizisine tekrar dahil olduğu ve rolünün genişletildiği açıklandı.

İşte Stranger Things 3. sezon teaserı:




​Stranger Things dizisinin konusu ve oyuncuları:

Stranger Things dizisinde, 1980’li yıllarda bir çocuğun gizemli bir şekilde kaybolmasıyla başlayan olaylar, bir kız çocuğunun ortaya çıkmasıyla daha da ilginç bir hâl alıyor.

Ailenin ve yerel polisin kaybolan çocuğu arama çalışmaları sonuçsuz kalır. Ortaya çıkan kızın anlattıklarına göre Will “bir şey”den saklanmaktadır. Bu kayboluşun arkasında doğaüstü güçler mi, yoksa devlet mi olduğu ise cevabı bulunamayan sorulardan biridir. Will’in annesi Joyce, oğlunu arama serüveninde birçok engelle karşılaşır.

Stranger Things dizisinin oyuncuları da performanslarıyla göz dolduruyor. Will’in annesini birçok ünlü filmde oynamış Winona Ryder canlandırıyor. Noah Schnapp ise Will karakteriyle çok beğeniliyor. Daha önce Casuslar Köprüsü filminde de oynayan Noah Schnapp, eleştirmenler tarafından geleceğin yıldızlarından biri olarak gösteriliyor. 

Stranger Things dizisindeki polis şefini David Harbour canlandırırken, Eleven rolüne ise Millie Brown hayat veriyor.

Stranger Things 3. sezon için dizinin hayranları şimdiden gün sayıyor...

Stranger Things 3. sezonu 4 Temmuz 2019'da Netflix'te!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR