Su Geçirmeyen Kindle, Oasis

Amazon, Kindle ailesinin yeni ürününü e-kitap severlerle buluşturdu. Yeni Kindle Oasis (2017) selefinin özelliklerini geliştiriyor.

Su Geçirmeyen Kindle, Oasis
Yayın Tarihi: 13.10.2017 17:45:00

Tartışmalı tasarımı ve yüksek fiyatıyla adından söz ettiren Kindle Oasis, yenilendi. Kindle Oasis 2017 modelinde daha büyük ekran ve su geçirmez gövdeyle geliyor. Artık 7 inç bir ekrana sahip olan Oasis’in bir önceki modeli 6 inçlik ekranla geliyordu. Açıkçası 6 inç fazlasıyla yeterli diye düşünüyoruz, Kindle’ın daha büyük olmaya ihtiyacı var mıydı, emin değiliz. Bir önceki modelde olduğu gibi 300 ppi piksel yoğunluğuna sahip panel, selefinden yüzde 30 daha büyük. IPX8 sertifikasıyla gelen yeni Oasis, 2 metre su altında 60 dakikaya kadar durabiliyor. Amazon’un oldukça geç kaldığı bu özelliği nihayet yeni nesil Kindle’ına yerleştirmesi mutluluk verici.
 
8 GB ve 32 GB olmak üzere iki farklı hafıza seçeneği sunan Kindle Oasis’e muhtemelen hayatınızın sonuna kadar bitiremeyeceğiniz boyutta kitap depolayabiliyorsunuz. Yeni Kindle’ın bir diğer dikkat çekici özelliği ise sesli kitapları destekliyor olması. Gözlerinizi dinlendirmek istediğinizde Bluetooth kulaklıkla cihazınızdan sesli kitapları dinleyebiliyorsunuz. Sesli kitap dinlemeye alışıksanız hafıza alanı seçimi sizin için daha önemli olabilir. Kindle Oasis kendisine ekstra şarj sağlayan kılıfıyla birlikte Amazon’da 8 GB’ı 329 dolar, 32 GB’ı ise 359 dolar fiyatla satılıyor. Kılıfsız almak isteyen kullanıcılar 8 GB’lık modeli 250 dolara satın alabiliyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR