Şubeye Gitmeden Kredi Başvurusu 50.000 TL kolay kampanya

İş Bankası şubeye gitmeden kredi başvurusu yapma imkanı vermektedir. Sizde eğer iş bankası üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacaksanız, bankanın şartlarına uygun olarak hemen başvurunuzu yapabilir ve onaylanan kredinizi şubeye gitmeden hesaba atabilirsiniz

Şubeye Gitmeden Kredi Başvurusu 50.000 TL kolay kampanya
Yayın Tarihi: 11.06.2020 22:43:00

İş Bankası şubeye gitmeden kredi başvurusu yapma imkanı vermektedir. Sizde eğer iş bankası üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacaksanız, bankanın şartlarına uygun olarak hemen başvurunuzu yapabilir ve onaylanan kredinizi şubeye gitmeden hesaba atabilirsiniz. İş Bankası şubeye gitmeden kredi başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir, bunun hakkında sizlere bilgiler vereceğiz.

İş Bankası, ülkemizde 100 yıla yakındır hizmet veren bir bankadır. Bu bankanın da bu sebepten ötürü birçok müşterisi bulunmaktadır. Sizde eğer bankalardan kredi başvurusu yapacaksanız, banka şartlarına uygun olmanız gerekiyor. Bu şartlarda iş bankası diğer bankalara nazaran daha sert kuralları olan bir bankadır. İŞ bankası kredi onayı vereceği müşterilerin en az 1350 ve üzerinde kredi skoru olmasını istemektedir. Üstelik bu krediyi şubeye gitmeden kullanacaksanız, daha düzgün müşteri olmanız gerekiyor. Eğer daha önceden bankalarda bir çalışmanız olmadıysa, bu bankadan kefil vererek sadece şubelerden kredi başvurusu yapabilirsiniz. İhtiyaç kredisi alacak olan müşterilerin daha önceki banka çalışmaları düzenli olmalı ve ödemeleri sürekli olarak düzgün yapılmalıdır. Ayrıca şubeye gitmeden kredi kullanacak olan kişiler bu bankanın internet bankacılığını kullanması gerekmektedir.

Sizlerde ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız ve bankaya gidecek zamanınız yoksa, İş bankası internet bankacılığı veya iş cep uygulaması üzerinden kredinizi kullanabilirsiniz. İşte detaylar.

İş Bankası İş Cep Bankaya Gitmeden Kredi Başvurusu

İş cep uygulaması veya internet bankacılığını kullanmak istiyorsanız, bu bankadan daha önce açılmış bir hesabınızın olması gerekmektedir. Kredi başvurusu yapacak olan müşterilerin, bu sisteme giriş yaptıktan sonra hızlı kredi seçeneğini seçerek 50.000 TL’ye kadar kredi kullanacağını söylemek istiyoruz. Banka bu şekilde kredi verdiğinde onaylanan tutarı 5 dakika içinde hesaba atacaktır. 60 ay vadeye kadar verilen bu kredilerde her müşteri 50.000 TL’ye kadar onay alamaz. Genel olarak banka 15.000 TL civarında kredi onayı vermektedir. Ama daha önce bu bankadan kredi kullandıysanız ve düzenli ödediyseniz krediniz daha yüksek miktarda onay alacaktır.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Eğer internet bankacılığını kullanarak onay alamadıysanız, size en yakın banka şubesinden işlem yapmanız gerekecektir. Banka bazı müşterilerin, kredi sicilleri sınırda olduğu için, kredi onayını banka şubelerinin vermesini istemektedir. Bu durumda bankaya giderken evraklarınızı götürmeniz gerekir. Bankaya giderken kimlik ve gelir belgeniz yanınızda olsa yeterlidir. Şubelerden daha yüksek miktarda kredi başvurusu yapabilirsiniz. İnternet üzerinden verilen kredilerde 50.000 TL limit vardır. Yalnız banka şubelerinden 100.000 TL ihtiyaç kredisi alabiliyorsunuz. Eğer emekliyseniz de bu bankaya emekli maaşınızı taşımanız durumunda kredi notunuz düşük olsa bile kredinizin onayını alabilirsiniz. Bu limit üzerinde kredilerde banka sizden ipotek isteyecektir.

Sizlere bu yazımızda İş Bankası şubeye gitmeden kredi başvurusu hakkında bilgiler verdik. Eğer internet üzerinden işlem yapamadıysanız banka şubesine giderek destek alabilirsiniz. Bankada bir hesabınız yoksa da size en yakın İş Bankası’na giderek hesap açabilir ve internet bankacılığını kullanabilirsiniz.
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR