Süper Lig'de 18 Kasım Tarihinde Oynanacak Zirve Yarışında! Avcı mı? Tudor mu?

Süper Lig'in 12. haftasında lider Galatasaray ile ikinci Medipol Başakşehir 18 Kasım Cumartesi Günü Saat 19:30'da karşılaşacak. İki teknik direktör arasında taktik savaşın yaşanacağı maçı futbol severler heyecanla bekliyor.

Süper Lig'de 18 Kasım Tarihinde Oynanacak Zirve Yarışında! Avcı mı? Tudor mu?
Yayın Tarihi: 17.11.2017 16:13:00


Ligde geride kalan 11 hafta sonunda 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 26 puan toplayan Galatasaray, en yakın takipçisi Medipol Başakşehir'in 3 puan önünde zirvede yer alıyor. Turuncu-lacivertli ekibin ise 7 galibiyet, ikişer beraberlik ve mağlubiyetle 23 puanı bulunuyor.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak maç saat 19.30'da başlayacak. Zirve yarışındaki önemli müsabakada hakem Ali Palabıyık düdük çalacak.

Golcüler Karşı Karşıya

Süper Lig'de haftanın en önemli müsabakası olan Başakşehir-Galatasaray mücadelesi, dünyaca ünlü iki santrforu da karşı karşıya getirecek.

Bafetimbi Gomis, geride kalan 11 haftada 11 kez rakip fileleri havalandırdı. Maç başına 1 gol ortalamasıyla mücadele eden Fransız futbolcu, Göztepeli Adis Jahovic ile gol krallığı yarışında zirvede bulunuyor.

Togolu yıldız golcüsü Emmanuel Adebayor ise bu sezon ligde attığı 4 golle takımının en skorer ismi konumunda. Deneyimli santrfor, ligde geçen sezonun ikinci yarısında oynanan ve Medipol Başakşehir'in 4-0 kazandığı karşılaşmada Galatasaray ağlarını 3 kez havalandırmıştı.


Kaleciler Ön Planda

Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, transfer edildiği 2011-2012 sezonundan bu yana sarı-kırmızılı ekibin en önemli isimlerinden oldu. Kaptanlık görevini de üstlenen Muslera, Galatasaray kariyerinde şu ana kadar 3 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası ve 4 Süper Kupa kaldırdı.

Deneyimli kaleci, bu sezonun geride kalan 11 haftasında 9 golle ligin en az gol yiyen kalecisi konumunda.

Volkan Babacan ise hem ligde hem de A Milli Futbol Takımı'nda gösterdiği performansla dikkati çekiyor.

Uzun zamandır ay-yıldızlı ekibin kalesini kimseye kaptırmayan Volkan Babacan, Medipol Başakşehir'de ise ligin en formda kalecilerinden biri oldu. Volkan, bu sezon 11 maçta kalesinde 13 gole engel olamadı.


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR