Survivor 30 Nisan 2019 Kim elendi? SMS Sonuçları Survivor veda eden kişi

Survivor 30 Nisan 2019 kim elendi? Survivor bu hafta kim elendi. En çok merak edilen Survivor elemesi gerçekleşti mi? Survivor veda eden isim kim oldu. İşte Survivor bu hafta elenen isim.

Survivor 30 Nisan 2019 Kim elendi? SMS Sonuçları Survivor veda eden kişi
Yayın Tarihi: 30.04.2019 21:18:00

Survivor 30 Nisan salı yeni bölümde neler olacak? Survivor 30 nisan kim elendi, Survivor yeni bölüm kim elendi? Spyros mu Elpida mı elendi? Survivor yeni bölüm Yusuf Hikmet Bora kavga mı ediyor? Survivor Emre neden dışlandı, Emre'ye baskı mı yapılıyor? Survivor 2019 siyah beyaz takım yeni bölümde oyunları kim kazanacak? Survivor Sude Atakan kavgasında neler yaşanacak, Yusuf Atakan'la yeniden karşı karşıya! 

Survivor izle. Survivor tv8 canlı izle. Survivor Yeni bölümde neler olacak? Sorusu sorulmaya başlandı. Survivor 59. bölüm 30 Nisan Salı akşamı tv8 ekranlarında olacak. Survivor 59. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmandan anlaşılacağı üzere Survivor yeni bölümünde de heyecan dinmiyor! Survivor 59. bölüm, 30 Nisan salı akşamı büyük ödüllü bir yarışma daha olacak! Survivor'da beyaz ve siyah takımlar büyük ödüle ulaşmak için mücadele verecek! Murat Ceylan ödülü açıkladı! Ödüle göre kazanan takım Survivor adasından çıkacak artık Miami'mi olur Dominik'te güzel bir yer mi olur henüz bilinmiyor uçakla seyahat ederek gidecek! Survivor'da ödüller artık büyümeye başladı.

Survivor Şok ATAKAN-SUDE Kavgası! Yusuf Atakan'la Karşı Karşıya! 


Survivor'da Siyah takımdaki çatlaklar büyüyor! Sude'nin dokunulmazlık konseyinde hedefe alınmasının ardından Sude-Atakan kavgası büyüdü. Yusuf, takımı tekrar bir araya getirmek istiyor. Bunun için de tartışma ortamı kurup orta yolu bulmak için kolları sıvıyor. Ancak Sude ile Atakan'ın yüzleşmesini sağlamak Yusuf'un sandığı kadar kolay değil! Atakan ve Sude karşı karşıya gelemiyor. Atakan "Ben Sude'nin suratını mı çekeceğim" diyerek barakadan ayrılıyor, Sude ise Atakan'a sert sözlerle yükleniyor. Yusuf, takımın bir araya gelememesinden şikayet ederek "Hepsi ilkokul çocuğu gibi." değerlendirmesinde bulunuyor.

SURVİVOR YENİ BÖLÜMDE KİM ELENECEK? SYPROS MU ELPHİDA MI?

Survivor 2019'da bu hafta Siyah takımdan bir yunan yarışmacı adaya veda edecek. Spyros ve Elphida eleme adayı olarak çıktılar. Bu akşam 30 Nisan Salı akşamı Survivor'ın yeni bölümünde bu 2 isimden biri elenecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR