Survivor 56. bölüm Dokunulmazlık oyununu Kim kazandı?

Survivor 56. bölüm Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 56. bölüm 27 Nisan cumartesi ekranlara gelecek bölümde kazanan kim oldu. İşte Survivor bu hafta Dokunulmazlık oyununu kazanna takım.

Survivor 56. bölüm Dokunulmazlık oyununu Kim kazandı?
Yayın Tarihi: 26.04.2019 20:09:00

Survivor heyecan dolu bölümleriyle 2019 yılına da damga vurmayı başarıyor! Türkiye Yunanistan formatıyla başlayan Survivor yarışması Siyah Beyaz takım formatına evrildi! Son bölümlerde Survivor'ın tansiyonu bir hayli yüksek! Survivor'da Siyah takımdaki Yusuf ile beyaz takımdan Hikmet büyük bir kavgaya tutuşmuştu! Yusuf ve Hikmet 3 maçlık cezanın ardından tekrar Survivor'da oyunlara katılacaklar! Peki Survivor 56. bölümünde neler olacak? Survivor 56. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 56. bölümde siyah takım mı beyaz takım mı yeniyor? Survivor 56. bölüm Atakan ile Yusuf barışacak mı, Survivor'da büyük bir dostluk kuran ardından geçtiğimiz bölümde büyük bir kavgayla dostlukları bitme noktasına gelen Yusuf ve Atakan yanlış yaptıklarının farkına varıp yeniden barışacaklar mı?

Survivor 2019'da Siyah Beyaz takım mücadelesine geçtiğimiz 55. bölüm damgasını vurdu! Survivor 55. bölümde Emre-Bora-Atakan-Yusuf ve Hikmet kavgaları izleyiciyi ekrana kilitledi! Önce Emre-Bora ve Atakan-Bora arasında orta çaplı tartışmalar yaşandı, sesler yükseldi! Ardından Hikmetle Yusuf arasında fiziksel temasa ve hatta boğaza sarılmaya varan büyük bir kavga yaşandı! Bu kavganın şoku atlatılmadan Bora ile Atakan tekrardan karşı karşıya geldi! Bora'nın kışkırtıcı oyun sevinci ve bakışlarına Atakan "Ne Bakıyorsun?" diyerek tepki verdi ardından da Bora'nın üzerine koştu, diğer yarışmacılar sakinleştirdi. 

Survivor 55. bölümüne en çok Atakan ile Yusuf'un kavgası damga vurdu! Yusuf, Atakan'a arkadaş ödülünde arkadaşının söylediği "Senin bizden başka kardeşin yok." sözünü onaylamasını kabul edemediğini açıkladı! Atakan bu olayı hatırlamadığını söyledi ve durumu reddetti! Yusuf ise Atakan ile dostluğunun sınıfta kaldığını, Dalaka ile Atakan arasındaki ilişkiden sonra yalnız kaldığını söyledi. Atakan, Yusuf'un dostluğuna büyük önem verdiğini belli etti ve gözyaşı döktü. Ardından da Atakan bayıldı ve herkes Atakan'ın yanına koştu. Arkadaşı Yusuf da Atakan'ın başına geldi ve onu kaldırdı.


SURVİVOR 56. BÖLÜM CUMARTESİ GÜNÜ NE OLACAK

Survivor 56. bölümle birlikte artık Yusuf ve Hikmet'i de izleyebileceğiz. 3'er oyun ceza alan Yusuf ve Hikmet, cezalarını tamamladıktan sonra parkurlarda yarışmaya devam edebilecekler. Survivor da yeni bölümde tansiyonun biraz düşmesi bekleniyor. Öte yandan Survivor'ın yeni bölümünde yeni bir aksiyon görebilmemiz de mümkün! Bora, "Bundan sonra oyunu karşı takımdaki 20 yaşındaki veletlerin kurallarına göre oynayacağım." sözleriyle fitilin ateşini yaktı! 

Survivor 56. bölümüyle 27 Nisan Cumartesi akşamı TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak! Survivor'ın yeni bölümü şimdiden heyecanla bekleniyor. Başlangıçta Yunan-Türk formatıyla başlayan Survivor, ardından da Siyah Beyaz takım formatına geçmişti.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR