Survivor Atakan Işıktutan Kimdir? Bayıldı Diskalifiye mi oldu

Survivor Atakan adı artık bayılan Atakan olarak kalacak. Survivor tarihinin en çok bayılan ismi Atakan Dalaka'yla yaşadığı aşkla gündemdeydi. Ancak Atakan Işıktutan Diskalifiye olabilir. Survivor Atakan son bölümde Survivor hayatımı bitirdin diyerek acaba diskalifiye mi oldu.

Survivor Atakan Işıktutan Kimdir? Bayıldı Diskalifiye mi oldu
Yayın Tarihi: 24.04.2019 19:52:00

Survivor 2019 Siyah takımda yer alan Atakan kimdir? Survivor 2019'a damga vuran isimlerden biri olan Atakan kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim? Daha önce nerede izledik? Survivor'a başlangıçta tam anlamıyla adapte olamayan ama sakatlıktan çıkmasının ardından oyunlarda da kendini gösteren yakışıklı yarışmacı Atakan Işıktutan kimdir? Sorusunun yanıtını sizler için araştırdık. Buyrun yazımıza...

Survivor 2019'un en yakışıklı yarışmacısı olarak görülen ve genç kızların sevgilisi haline gelen Atakan Işıktutan kimdir? Sorusu Survivor izleyicileri tarafından sıkça sorulmaya ve internette aratılmaya başlandı. Survivor'da Yunan yarışmacı Katerina Dalaka'nın da ilgisini çeken ve kendisine aşkını itiraf ettiği Atakan Işıktutan, sakatlığı atlattıktan sonra oyunlarda da gücünü ortaya koymaya başladı. İlk bölümden bu yana en yakın olduğu Yusuf'la da kavga eden Atakan Işıktutan kimdir?

ATAKAN IŞIKTUTAN KİMDİR, NERELİ, SEVGİLİSİ KİM?


Atakan Işıktutan 15 Aralık 1994 doğumlu. Aslen Rize'li olan Atakan Işıktutan, İstanbul Şişli'de dünyaya geldi. İstanbul Maltepe Üniversitesi İktisat bölümünden mezun. Şuanda yüksek lisans yapan Atakan Işıktutan, küçük yaşlarından bu yana sporla iç içe. Yüzme, basketbol, crossfit sporlarında başarıları bulunan Atakan'ın 2018 CrossFit şampiyonasında 1.liği bulunuyor. Ayrıca Kürek Şampiyonasına da katılan Atakan buradan da 2.lik elde ederek ayrıldı.

Atakan Işıktutan Survivor 2019'un yeni bölümünde dostu Yusuf'la büyük bir tartışmanın ve kavganın içinde yer alacak. Atakan, Yusuf ile kavgasının ardından bayılıyor. Atakan-Yusuf kavgasının nedenini de bu akşamki yeni bölümle birlikte öğrenebileceğiz.

Yusuf ve Atakan büyük dostluğu Yusuf'un suratına tükürmesiyle son bulacak gibi görünüyor. Ayrıca Atakan'ın Survivor diskalifiye olabileceği konuşuluyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR