Survivor bu hafta elenen isim belli oldu! Kader elendi

Survivor elenen isim belli oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor programında bu hafta elenen isim kim oldu merak ediliyor. TV8 fenomen dizisi Survivor bu hafta veda eden isim sizler için araştırdık. İşte Survivor Türkiye Yunanistan'a veda eden isim.

Survivor bu hafta elenen isim belli oldu! Kader elendi
Yayın Tarihi: 12.02.2019 00:01:00

Survivor Türkiye Yunanistan'da bu hafta elenen isim belli oldu. TV8 fenomen programı Survivor'a bu hafta elenen isim açıkladığımız gibi doğru çıktı. Atakan, Kader ve Okay arasında kıyasıya rekabette elenen isim belli oldu. Sürprizlerle dolu Survivor'da beklenen eleme gerçekleşti.

Survivor'da elenen isim belli oldu!

Survivor Türkiye Yunanistan'da seyircilerin kullandıkları SMS'le elenen isim belli oldu. Rakiplerinden daha az oy alarak Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'a, Şampiyonluk hayallerine ve takımına veda eden isim Kader oldu. Survivor 2019'da Kader elendi.

Son bölümde neler yaşandı?


Survivor 2019 eleme günü yarışmaya yine önceden söylediğimiz gibi Kaan Güvenilir adaya yeni gelen isim oldu. Evleneceksen Gel programında tanıdığımız Kaan, Survivor'a yedek yarışmacı olarak programa katıldı ve ilk oyununda kazanmayı bildi. Survivor Kaan Güvenilir programa yeni bir tad bıraktı.

4 oyun sonra kazandık

Survivor Türkiye Yunanistan rekabetinde 4 oyun sonra kazandık. Programda 4 oyundur kaybeden Türkiye takımı, uzunca bir ara sonra galip geldi ve ödülü kazanmayı bildi. Survivor'da hemen sonrasında oynanan oyunu kadınlarda Seda Ocak kazandı ve 3 arkadaşıyla yemek yedi. Erkeklerde Kaan son dakika oyunu kaybetti ve Yunan erkekleri menemen yiyebildi.

Elenen isim sonrası ada karışacak

Survivor'da Atakan da Okay da Kader'de elenmeyi haketmiyordu. Survivor Türkiye Yunanistan'da Türk takımını üzecek ve geriye götürecek bir eleme oldu. Tüm Survivor takımı ve yorumcuların ortak görüşü daha elenmeyi hakeden isimlerin olduğunu ve bu elemenin yakışmadığı söylendi. Ayrıca bu eleme takımı geriye götürecek gibi gözüküyor. Kader adaya gözyaşları içinde veda etti.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR