Survivor Hakan Kanık kimdir? Nereli Kaç yaşında Sevgilisi var mı

Survivor 2019 yarışmacılarından biri olan Hakan Kanık, Türk takımının iddialı isimlerinden...Masterchef Türkiye yarışmasıyla kendini tanıtan Hakan Kanık artık Survivor'da. Peki Hakan Kanık kimdir? Nereli Kaç yaşında Sevgilisi var mı? İşte Hakan Kanık'ın bilinmeyenleri...

Survivor Hakan Kanık kimdir? Nereli Kaç yaşında Sevgilisi var mı
Yayın Tarihi: 2.02.2019 13:05:00

Survivor 2019'da olmayı garantileyen ilk yarışmacı olan Hakan Kanık, Türk takımının iddialı yarışmacılarından biri... Peki Hakan Kanık kimdir? Nereli Kaç yaşında Sevgilisi var mı? İşte Hakan Kanık'ın bilinmeyenleri...

Sezon başında Masterchef Türkiye ile yıldızı parlayan Hakan Kanık, finalden önce yarışmadan elenmişti. Fakat Hakan Kanık daha sonra Survivor 2019 yarışmacıları arasında ortaya çıktı.

Masterchef Türkiye ile izleyenlerin beğenisini kazanan Hakan Kanık Survivor 2019 Türk takımının üylerinden biri oldukça da iddialı... Bu nedenle de Hakan Kanık bir hayli merak ediliyor.

Peki Hakan Kanık kimdir? Nereli Kaç yaşında Sevgilisi var mı? İşte Hakan Kanık'ın bilinmeyenleri...



Peki Hakan Kanık kimdir? Nereli Kaç yaşında Sevgilisi var mı?

İstanbul’da yaşamını sürdüren Hakan Kanık, 1999 yılında dünyaya geldi. Avni Akyol Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’ni tamamladı, ardından Muğla Sıktı Kocaman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi'nin heykel bölümünde eğitim görmeye başladı.


Materchef Türkiye yarışmasıyla kendini tanıtan ve başarısıyla gündeme gelen Hakan Kanık çok genç olmasına rağmen son final düzlüğünde yarışmaya veda etmişti. 

Öte yandan Materchef Türkiye'de adı bir diğer yarışmacı Eslem'le aşk dedikodularına karışan Hakan Kanık'ın bilindiği kadarıyla bir sevgilisi yok.

Et konusunda kendisini geliştiren ve farklı mekanların mutfaklarında çalışan 20 yaşında olan Hakan Kanık komilik yaparak para kazanıyor.

Survivor 2019'un seçilen ilk yarışmacısı olan Hakan Kanık, Masterchef Türkiye'deki hali tavrı ve efendiliğiyle çok sevilmiş bu nedenle ​Survivor 2019 yarışmacıları için yapılan ankette öne çıkarak Dominik'e giden ilk yarışmacı olmaya hak kazandı.

Kondüsyonuna ve kendine çok güvenen Hakan Kanık, Türk takımının temel yapı taşlarından biri olacağa benziyor.

Survivor Türkiye - Yunanistan ilk bölümüyle 2 Şubat 2019'da yani bu akşam saat 20:00'de Tv8'de!

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR