Survivor kim elendi? SMS Sonuçları Acunn Survivor elenen isim Kader mi Okay mı

Survivor kim elendi? Survivor bu hafta SMS sonuçları belli oldu. Acunn yayınladığı Survivor bu hafta elenen isim merakla bekleniyor. Peki Survivor kim elendi? Kader mi Okay mı Survivor 2019 veda etti.

Survivor kim elendi? SMS Sonuçları Acunn Survivor elenen isim Kader mi Okay mı
Yayın Tarihi: 12.02.2019 23:40:00

Survivor'da kim elendi? Survivor'da son bölüm ekranlara geldi ve elenen isim açıklanıyor. Bu hafta Survivor 2019 kim veda etti. Acunn SMS sonuçlarına göre Survivor'a üzücü bir eleme gerçekleşiyor. Bu hafta Türk takımından eleme gerçekleşecek. Okay, Kader yada Atakan'dan bir isim elenecek. Ancak en yüksek adaylar Okay yada Kader elenecek yönünde haberler var. Peki gerçekten Survivor'da kim elendi?

Survivor'da kim elendi? SMS Sonuçları

Survivor Türkiye Yunanistan eleme konseyi ekranlara geldi. Survivor'a veda eden ismi İstanbul'dan bağlanan Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor Türkiye Yunanistan'da çok başında üzen bir eleme herkesi çok üzdü. Peki Survivor'a kim elendi? Acunn Survivor SMS sonuçları yayınladı. Survivor bu hafta veda eden ismi sizler için hazırladık. İşte Survivor'a veda eden isim.

Hakan Hatipoğlu ısrarla Kader elendi diyor

Survivor Panorama programı önceden haberleri alıyor mu bilinmez Hakan Hatipoğlu Kader'in elendiğini 2 gün boyunca ısrarla tekrarlıyor. Ancak Kader en iyi kadın yarışmacı olması yönünden Survivor'da kalacak gibi görünüyor. Bize gelen haberlere göre elenen isim belli daha önce yazmıştık. Ve Hakan Hatipoğlu'nun dediği doğru çıktı.


Okay mı elendi? 

Survivor 2019 Okay mı elendi? Okay Survivor Türkiye Yunanistan'a veda edecek mi merakla bekleniyor. Nedense isimler çıkar çıkmaz Atakan'ın bir kere bile elendi iddiası gelmedi. Okay Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'da bu zorlu potada ismi hiç çıkmıyor. Elenirse gerçekten büyük sürpiz olur. Bize gelen bilgilere göre Okay Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'a veda etmedi. Potada Okay ve Atakan'ın kesinlikle olmaması gerektiği düşünen Kader, takım için bu adeletsiz potadan çıkacak mı merak ediliyor.

Survivor SMS sonuçları Acunn yayınlandı

Survivor SMS sonuçları şu anda Acunn'da yayınlandı. Acunn.com sitesinden Survivor SM sonuçları belli oldu. İşte o sonuçlar

1- Atakan
2- Okay
3- Kader

Bu sonuçlara göre Survivor'a veda eden isim Kader oluyor. Kader az SMS alarak Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'da elenen ilk türk yarışmacı oldu. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR