Survivor kim elendi? Spyros mu Elpida mı?

Survivor kim elendi? Survivor bu akşam Spyros mu Elpida mı elendi? 2019 Survivor nefesleri kesiyor. Bu akşam yapılan SMS sonuçlarına göre Survivor veda eden isim kim oldu. spyros mu elpida mı adaya veda etti.

Survivor kim elendi? Spyros mu Elpida mı?
Yayın Tarihi: 30.04.2019 20:42:00

Survivor 2019 kim elendi? Survivor bu hafta kim elendi, Spyros mu Elpida mı elendi? Survivor 2019 Siyah takımdan 2 Yunan yarışmacı eleme potasına çıkmıştı. Bu yarışmacılardan biri bu hafta adaya veda ediyor. Survivor 30 Nisan Salı akşamı yeni bölümüyle ekranlarda olacak, eleme konseyi yapılacak. Peki Eleme konseyinde adaya kim veda edecek, kim elendi? Survivor 2019'un en son elenen ismi kim? Sizler için araştırdık...

Survivor'da heyecan günden güne gittikçe artıyor! Birleşme partisinin ardından elenen isim merak ediliyor. Survivor'da bu hafta Dokunulmazlık oyununun ikisini de kaybeden Siyah takım 2 eleme adayı çıkardı. Survivor'da kural gereği bir Yunan yarışmacının elenmesi gerektiğinden Türk yarışmacılar dokunulmaz oldu. 2 dokunulmazlığı kaybeden siyah takımda ilk olarak Elfida ardından da Spyros eleme adayı olarak potaya çıktı. Bu hafta Salı akşamı yapılacak eleme konseyinde Elphida veya Spyros adaya veda edecekler.


Survivor Kim Elendi? 30 Nisan Salı Spyros mu Elpida mı Elendi?

Survivor 30 Nisan Salı akşamı saat 20.00 da yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Survivor'da bugün de büyük ödüllü bir ödül oyunu oynanacak. Hemen ardından da Eleme konseyine geçilecek! Survivor'da Siyah takımdan eleme potasına çıkan Spyros ile Elpida izleyicilerden gelen SMS'ler sonucu biri elenecek. Yunan izleyiciler Spyros veya Elpida'nın elenmesi için oylamayı gerçekleştirdi. Spyros'un Türkiye'de de büyük bir fan kitlesi bulunuyor. Rapci olan Spyros renkli kişiliğiyle dikkatleri çekiyor. Öte yandan Elpida başlangıçtaki iyi performansına karşın son haftalarda büyük düşüş yaşadı. 

Survivor'dan bu hafta Elpida'nın elenmesi bekleniyor ancak yine de Spyros da bir sürpriz yaparak elenebilir. Eleme konseyi bu akşam 20.00 da Survivor 2019 yeni bölümünde yapılacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR