Survivor Yusuf ve Atakan neden kavga etti Dalaka ve Atakan yakalandı mı

Survivor Yusuf ve Atakan neden kavga etti. Yusuf Atakan'ın suratına neden tükürdü. Survivor yeni bölümlerinde Yusuf ve Atakan kavgası damga vuruyor. Peki Survivor Yusuf ve Atakan neden kavga ediyor. Atakan ve Yusuf dostluğu Dalaka yüzünden mi bitti.

Survivor Yusuf ve Atakan neden kavga etti Dalaka ve Atakan yakalandı mı
Yayın Tarihi: 24.04.2019 19:34:00

Survivor 2019'da Siyah ve Beyaz takımın mücadelesi sürüyor! 23 Nisan akşamına büyük kavgalar damgasını vurdu! Önce Emre ile Bora, ardından Bora ile Atakan ve en son en büyük kavga Yusuf ile Hikmet arasında çıkmıştı! Tansiyonun bir hayli yüksek olduğu Survivor'ın son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanında Yusuf ile Atakan'ın da kavga ettiği görülüyor! Büyük bir kavga ile dostluklarını noktalamaya kadar varan Yusuf ile Atakan neden kavga etti? Kavganın nedeni Katarina Dalaka mı? 

Survivor 2019'un dün akşam yayınlanan bölümü büyük bir tansiyonu da beraberinde getirdi! Heyecan dolu yarışların yanı sıra kavgalar da Survivor'a damgasını vurdu! Atakan, Yusuf, Hikmet, Bora ve Emre arasında tansiyon hiç dinmedi! İlk olarak Emre ile Bora sözlü bir tartışma yaşadı ve sesler yükseldi. Ardından Atakan ile Bora "fiziki temas"tan ötürü orta çaplı bir kavgaya tutuştu. Ancak Yusuf ile Hikmet arasında çok büyük bir kavga yaşandı ve araya herkes girerek kavgayı ayırdı. Yusuf, Hikmet'in başına daireyi geçirdi, Hikmet'in buna tepkisi sert oldu! Daireyi sert bir şekilde Yusuf'a fırlatan Hikmet, ardından da Yusuf'un boğazına sarıldı, ardından araya Kryakos ve Seda girdi. Acun Ilıcalı, Yusuf ve Hikmet'i yarıştan men etti ve kendileri hakkında kararın bu akşam verileceğini belirtti! Yusuf ile Hikmet diskalifiye mi edilecek yoksa geçmişte Turabi'ye olduğu gibi onlara da oyunlara çıkmama cezası mı verilecek?

Yusuf ile Hikmet arasındaki kavganın şoku geçmeden yeni bölüm fragmanında Yusuf ile Atakan arasındaki şok kavga Survivor'a damgasını vuruyor! Survivor'ın yeni sezonunun başından bu yana dostluklarını gösteren ve birlikte hareket eden Yusuf ile Atakan küstü mü? Atakan'ın sorduğu bir sorunun ardından sert tepki gösteren Yusuf, Atakan'a "Tüh yazıklar olsun diyor." ve Atakan, "Benim Survivor'ım bitti, git şampiyonluğa, mutlu ol." diyor. Peki ama Atakan Yusuf'a ne soruyor? Yusuf ile Atakan arasında kıskançlık nedeniyle mi kavga çıktı? 

Dalaka ile Aşk yaşayan Atakan, Yusuf'un Katerina Dalaka ile ingilizceyi iyi konuşması nedeniyle anlaşmasını mı kıskandı? Dün akşamki oyundan sonra Dalaka ile havuzda samimi görüntüler veren Yusuf, Atakan'ı sinirlendirdi mi? Kavga bu yüzden mi çıktı? Yusuf ile Atakan'ın kavgasının nedeni bu akşam yayınlanan bölümle ortaya çıkacak ve bizde kavganın nedenini öğrenebileceğiz.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR