Survivor'a bomba iddia! Nihal Candan Survivor'a mı gidecek

Tv8 ekranlarının vazgeçilmez yarışması Survivor bu yıl da tozu dumana katmaya devam ediyor. Bu yıl Türkiye - Yunanistan formatıyla ekranlara gelen Survivor için bomba bir iddia ortaya atıldı. İşte o iddia...

Survivor'a bomba iddia! Nihal Candan Survivor'a mı gidecek
Yayın Tarihi: 27.02.2019 11:46:00

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor 2019 yılında da tüm heyecanıyla devam ediyor. Bu yıl Türkiye - Yunanistan formatıyla ekranlara gelen Survivor'da rekabet bir dakika bile eksilmiyor. Zaman zaman kavgalarında yaşandığı Survivor 2019'da elemelerde oldukça heyecanlı geçiyor.

Dün akşam ekranlara gelen Survivor Türkiye - Yunanistan 16. bölümde Türk takımına eski Survivor yarışmacılarından Sabriye katılmıştı. Bugün ise Survivor Türkiye - Yunanistan için bomba bir iddia ortaya atıldı.

İddialara göre Nihal Candan, Survivor Türkiye - Yunanistan'a katılacak. Sabriye'den sonra Türk takımına katılacağı iddia edilen Nihal Candan konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Önümüzdeki hafta Survivor 2019'a katılacağı iddia edilen Nihal Candan'ın, düşük reytinglerin yükselmesi için bir hamle olduğu düşünülüyor. 


İşte Benim Stilim'le ünlenen ve sonrasında 2016 yılında Survivor'a katılan Nihal Candan, yıllardır söyledikleri ve yaptıklarıyla gündemdenveda eden isim Kaan Güvenilir oldu. düşmüyor. 

Nihal Candan'ın Survivor 2019'a katılıp katılmayacağını, bu iddiaların doğru olup olmadığını sitemizden takip edebilirsiniz.

Survivor 26 Şubat Salı kim elendi?

Survivor 26 Şubat eleme adayları Türk takımından Bora, Atakan ve Kaan'dı. Survivor 16. bölümde sms oylamasıyla adaya veda eden isim Kaan Güvenilir oldu. Böylece Kaan Güvenilir Survivor'da 1 hafta geçirmiş oldu.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR