Tamamen Karbon Koeningsegg Regera

Koeningsegg Regera, otomobil sanatının hangi boyuta gelebileceğini karbon fiber gövdesi ile bizlere göstermektedir. Gözlerimize güzel bir şölen sunduran, keşke benim olsa derdirten cinsten.

Tamamen Karbon Koeningsegg Regera
Yayın Tarihi: 7.12.2018 11:38:00

Koeningsegg Regera, bulundurduğu farklı teknolojileriyle dikkat çeken bir modeldir. Şanzıman içermeyen yapısı sayesinde hafifliğini koruyan otomobilin üretimi o kadar uzun sürüyor ki, birkaç yıl önce sipariş edilmiş Regera modelleri ancak teslim edilebilmektedir. Ancak bu beklemenin sonucunda sanat eserinden farksız bir otomobile sahip oluyorsunuz. Koeningsegg, boya yapılmamış gövdesi ile dikkatleri üzerinde toplayan ve şahane görünen bir Ragera modelini ortaya çıkartmıştır. KNC Regera ismindeki bu model, çıplak karbon fiber sayesinde boyalı versiyona göre 22 kilogram daha hafiftir. KNC, Koeningsegg’in çıplak karbon görünümünü temsil ediyor.




Kusursuz ve muhteşem görünen otomobilde, ilk defa tamamen karbon fiber dış yapı ekipmanları kullanılmaktadır. Bu otomobilin üretiminde aracın dışına konulan karbon fiber parçalara neler olacağını, ne gibi zorluklara maruz kalacağını test eden marka, bu sayede araçlarında 22 kilogram kadar boya kullandıklarını da göstermiş oldular. 



Otomobili satın alan kişi açıklanmasa da bu kadar dikkat çeken bir otomobile sahip olunca kesinlikle ortaya çıkacaktır diyebiliriz. İsveçli sahibi olan bu otomobilin, bu kadar kusursuz ve şahane üretilmesinde ise Koeningsegg’in nasıl usta bir otomobil üreticisi olduğunu gösteren bir örnek olduğunu söylemek mümkündür. Gözlerimiz kamaştı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR