Tarantino Yeni Filmiyle Dönüyor

Sinemanın en sert yönetmeni Quentin Tarantino, Charles Manson cinayetlerini konu alacak yeni filmiyle dönmeye hazırlanıyor.

Tarantino Yeni Filmiyle Dönüyor
Yayın Tarihi: 9.08.2017 14:15:00

Son olarak The Hateful Eight isimli filmle adından söz ettiren ünlü yönetmen Quentin Tarantino’nun yeni filmiyle ilgili merakla beklenen ilk haberler geldi.

Manson Ailesi’ni ve cinayetlerini konu edecek bir film için kolları sıvayan Tarantino'nun, başroller için Brad Pitt ve Jennifer Lawrence’la görüştüğü ortaya çıktı.


Tarantino tarafından yazılan senaryoda, olay örgüsü Manson’lar tarafından öldürülen ve aynı zaman Roman Polanski’nin de eşi olan Sharon Tate etrafında gelişecek. Söz konusu karakteri Jennifer Lawrence’ın canlandırması gündemde olsa da Margot Robbie’nin de ismi seçmelerde.

Brad Pitt’le daha önce Inglorious Basterds filminde birlikte çalışan Tarantino, yeni filmini önümüzdeki yılın yaz aylarında çekmeyi planlıyor. Usta yönetmen The Hateful Eight‘in ardından verdiği röportajlarda iki uzun metraj film daha çekip emekliye ayrılmak istediğini açıklamıştı.

Charles Manson aralarinda yönetmen Polanski'nin hamile eşininde bulundugu 8 kisiyi olduren dünayca ünlü hatta hayran kitlesine sahip bir seri katil.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR