TC kimlik ile anında 15 bin TL destek veriliyor! Hemen başvuru yapın!

Kredi başvurusu yapacak vatandaşlar, 15 bin TL kredi başvurusu yaptıkları durumda, aynı gün paralarını alabilirler. Gelir belgesiz, kimlikle ve hatta SMS ile kredi başvuru yapabilmektesiniz. Bankanın koyduğu koşullara uyan vatandaşlara; telefon ile başvuru yapmalarının sonrasında bankaya gitmelerine

TC kimlik ile anında 15 bin TL destek veriliyor! Hemen başvuru yapın!
Yayın Tarihi: 6.09.2020 23:05:00

Kredi başvurusu yapacak vatandaşlar, 15 bin TL kredi başvurusu yaptıkları durumda, aynı gün paralarını alabilirler. Gelir belgesiz, kimlikle ve hatta SMS ile kredi başvuru yapabilmektesiniz. Bankanın koyduğu koşullara uyan vatandaşlara; telefon ile başvuru yapmalarının sonrasında bankaya gitmelerine dahi gerek kalmadan ATM’den paralarını çekebilirler. Peki, başvuru nasıl yapılmaktadır, başvuru koşulları neler?

15 Bin TL 60 ay varan kredi başvurusu nasıl yapılır? 15 Bin TL kredi başvuru müjdeli haberi geldi! Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, nasıl alınır? Sorusunu sıklıkla sormaya başladı. QNB Finansbank ile acil kredi başvurusu yapabilir ve anında onay alarak kredinizi aynı gün içerisinde elinize alabilirsiniz. Bankanın koyduğu koşullara uygun olan kişiler; TC kimlik numaralarını 5030’a SMS olarak göndererek; 60 aya kadar vadeli kredi başvurusunda bulunabilirler. Ek olarak 0850 220 8 573 numaralı Alo Kredi hattını da arayarak 7 gün 24 saat ihtiyaç kredisine başvuru yapabilmekteler. Finansbank 15.000 TL İhtiyaç Kredisi Başvurusu Kredi miktarları aynı olsa da, birden fazla kredi miktarı bulunmaktadır. Bu türler; Kolay ödemeli kredi: ihtiyaç anında alınan düşük taksit miktarlı kredilerdir. Tanışma kredisi: herhangi bir bankanın müşterisi olsanız da, QNB Finansbank’tan ihtiyaç kredisi sağlayabilirsiniz. Bu krediler, özel faiz yüzdeleri ile verilmektedir. Doğum Günü Kredisi: Doğum gününüzün olduğu ay faydalanabileceğiniz bu kredi, özel faiz yüzdelerine sahiptir. Borç Transferi Kredisi: Diğer bankalara olan borçlarınızı QNB Finansbank’a taşıyarak, ödemelerinizi tek banka üzerinden yapabilme şansına sahip olabilirsiniz. Kamu & Finans maaş Kredisi: Maaşlarını Finansbank üzerinden alan vatandaşlara ve kamu çalışanlarına özel olan faiz yüzdesi ile kredi alınabilmektedir.3 Ay Ödemesiz İhtiyaç Kredisi: İhtiyaç kredisi alarak, 3 ay sonra ödemeye başlayabilmektesiniz.

İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?
  • QNB Finansbank'ta hesabınız mevcutsa "Hemen Başvur" butonuna tıklayıp, başvurunuzu anında gerçekleştirme şansına sahip olabilirsiniz.
  • QNB Finansbank kullanıcıları, 0850 220 8 573 numaralı Alo Kredi hattımızı arayarak da 7/24 ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunma haklarına sahipler.
  • Kredi başvurunuzu dakikalar içerisinde Türkiye'nin krediye özel ilk mobil uygulaması KrediGO üzerinden yapmak için mobil uygulamamızı buradan tıklayabilirsiniz.
  • TC Kimlik numaranızı 5030'a SMS atarak hemen başvuruda bulunma hakkına sahipsiniz.
  • İnternet ve Cep Şubesi üzerinden yapılan başvurularda herhangi bir belge istek edilmemektedir. Farklı kullanım sebeplerine yönelik kredi türleriyle sizleri rahatlatacak finansman çözümlerimiz için diğer ürünlerimizi de inceleme imkânınız vardır.
  • QNB Finansbank İnternet ve Cep Şubesi şifrenizi henüz temin etmediyseniz ya da şifrenizi unuttuysanız şifrenizi temin etmek ya da sıfırlamak için buraya tıklayabilirsiniz.
İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU YAPARKEN HANGİ EVRAKLAR GEREKLİDİR?


Genel belgeler: Müracaat formu Nüfus Cüzdanı veya noter tasdikli suret Adres Kayıt Sistemi'nde adres bilgisinin güncel olmaması durumunda; sabit telefon, elektrik, doğalgaz, su, cep telefonu hattı faturalarından biri (son 3 ay içinde düzenlenmiş) Gelir Belgesi (Gerekli görülmesi halinde) Kredilere Göre çeşitlilik Gösteren Belgeler: Varsa tapu fotokopileri, kira kontratları, araç ruhsatları, mevduat ve diğer gelir belgeleri Yapılacak inceleme ardından bankamızın ilave belge ve teminat istek hakkı saklıdır

QNB FİNANSBANK ÖĞLE MOLASI KAÇTA BAŞLAYIP KAÇTA BİTİYOR?

QNB Finansbank öğle molası: 12.30 – 13.30

QNB Finansbank çalışma süreleri; sabah saat 09.00 ile 17.00 Aralığında. 17.00’ın ardından gerçekleştirilecek işlemlerde banka şubesi kanalını kullanmak mümkün değildir. Fakat ATM işlemleri ile mobil ve internet bankacılığı işlemleri için herhangi bir saat aralığı yok. Yukarıda belirtilen mesai saatleri dışında gerçekleştirmek istediğiniz hemen her işlem için mobil ve internet bankacılığı ile ATM kanallarından birini tercih etme şansına sahipsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR