Tek Yürek dizisi daha başlamadan şoke eden bir ayrılık yaşandı

TRT1'in iddialı yeni dizisi Tek Yürek'e sayılı günler kala şoke eden bir ayrılık yaşandı. Tek Yürek dizisi 7 Şubat Perşembe akşamı başlıyor. Peki Tek Yürek dizisinden kim ayrıldı? İşte detaylar...

Tek Yürek dizisi daha başlamadan şoke eden bir ayrılık yaşandı
Yayın Tarihi: 4.02.2019 01:16:00

TRT1'in iddialı yeni dizisi Tek Yürek'e sayılı günler kala şoke eden bir ayrılık yaşandı. Peki Tek Yürek dizisinden kim ayrıldı?

Başrollerini Tayanç Ayaydın, Hilmi Cem İntepe, Eslem Akar, Anıl Tetik ve Vildan Atasever’in paylaştığı Tek Yürek dizisi 7 Şubat Perşembe akşamı başlıyor. Peki Tek Yürek dizisinden kim ayrıldı?

Senaryosunu Meriç Demiray, Banu Tezcan ve Elif Asılkefeli'nin yazdığı Tek Yürek dizisine son 3 gün kaldı. Peki Tek Yürek dizisinden kim ayrıldı?




İlk olarak adı Sıfır Noktası olacağı konuşulan dizide değişikliğe gidilmiş ve adı Tek Yürek olmuştu. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden Tek Yürek dizisinde şoke eden bir ayrılık yaşandı. Peki Tek Yürek dizisinden kim ayrıldı?

Degas Film - Volkan Kocatürk'ün yapımcılığını üstlendiği Tek Yürek dizisinin başlamasına saatlr kala şoke eden bir ayrılık yaşandı. Peki Tek Yürek dizisinden kim ayrıldı?

Son olarak 3. bölümü çekilen Tek Yürek dizisinde şaşırtıcı bir ayrılık yaşandı. Tek Yürek dizisinin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin’in ekipten ayrıldığı ortaya çıktı. Çalışma arkadaşlarına attığı mesajla Tek Yürek dizisinden ayrıldığını duyuran Öztekin’in yerine ise Nezahat Coşkun geldi. 

Tek Yürek dizisi ilk bölümüyle 7 Şubat Perşembe akşamı TRT1 ekranlarında!

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR