Temizlik Benim İşim haftanın birincisi kim oldu? Fox tv Temizlik Benim İşim finalde neler oldu

Fox TV'nin sunuculuğunu Kadir Ezildi'nin üstlendiği yeni temizlik yarışması Temizlik Benim İşim'de ilk haftanın finali geldi çattı. Son gün Seda Hanım'ın yarıştığı programda büyük ödülü kim aldı? çok merak edildi. Peki Temizlik Benim İşim haftanın birincisi kim oldu? Detaylar haberimizde...

Temizlik Benim İşim haftanın birincisi kim oldu? Fox tv Temizlik Benim İşim finalde neler oldu
Yayın Tarihi: 23.08.2019 14:30:00

Fox TV'nin yeni sezon bombası Temizlik Benim İşim pazartesi günü ekranlara merhaba dedi. hafta içi her gün yayınlanan programın ilk haftası bir hayli heyecanlı geçti. Seda, Con, Mahsuni, Başak ve Nuran'ın yarıştığı ilk haftada yarışmacıların adeta canı sıktı. Peki Temizlik Benim İşim haftanın birincisi kim oldu? 10 Bin TL'nin sahibi kim oldu? Hadi gelin hep birlikte bakalım...

Sezon boyunca Fox ekranlarında yayınlanacak olan Temizlik Benim İşim yarışmasını Kadir Ezildi sunuyor. Her hafta 5 kişinin yarıştığı yarışmada yarışmacılar hiç bilmedikleri 5 eve gidiyor. Yarışmacılar önce evi gezip görüyor sonrasında çekilen kura ile evi kimin temizleyeceği belirleniyor. 4 saat boyunca salon,mutfak ve banyoyu temizlemeye çalışan yarışmacılara Kadir yardım ediyor.  

Gün sonunda da rakiplerinden puan ve yorum alan yarışmacılar cuma günü haftanın finalinde Kadir'den aldıkları puanları da öğrenecek. Böylelikle en yüksek puanı alan 10 Bin TL büyük ödülün sahibi olacak.




TEMİZLİK BENİM İŞİM HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Tansiyonun oldukça yüksek olduğu Temizlik Benim İşim yarışmasında rekabet had safhadaydı. Birbirlerini acımasızca eleştiren yarışmacılar ellerinde ıslak mendillerle toz avına çıktı. 

Temizlik Benim İşim 23 Ağustos haftanın birincisi 18 puan alan Nuran Hanım oldu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR