Temizlik Benim İşim ne zaman başlıyor? Hangi gün saat kaçta yayınlanacak

Fox TV'nin bomba etkisi yaratacak yeni programı Temizlik Benim İşim'in yayın tarihi belli oldu. Sunuculuğunu Kadir Ezildi'nin üstlendiği temizlik temalı program ne zaman başlayacak çok merak edildi. Biz de sizler için bu sorunun yanıtını araştırdık bulduk. İşte detaylar...

Temizlik Benim İşim ne zaman başlıyor? Hangi gün saat kaçta yayınlanacak
Yayın Tarihi: 17.08.2019 13:13:00

TLC'nin Temizlik Avcıları adlı programıyla ünlenen Kadir Ezildi yeni sezonda Fox ekranlarına transfer oldu. Yapımcılığını Talya Prodüksiyon'un üstlendiği Temizlik Benim İşim adlı programın yayın tarihi belli oldu. Hal böyle olunca Temizlik Benim İşim hangi gün saat kaçta başlayacak? Yarışmanın formatı ne? çok merak edildi. Biz de sizler için tüm detayları derledik.

TEMİZLİK BENİM İŞİM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Fox TV'nin yeni programı Temizlik Benim İşim 19 Ağustos Pazartesi günü saat 14:00'te başlayacak. Kadir Ezildi'nin eğlenceli sunumuyla ekranlara gelecek olan yarışmanın formatı ne? Büyük ödül ne kadar olacak? gibi detaylar her yerde aranıyor. 




TEMİZLİK BENİM İŞİM FORMATI NE?

Yarışmada temizlik konusunda aşırı takıntılı 5 titiz yarışmacı, hiç tanımadıkları beş kişinin kirli ve dağınık evlerini zamana karşı temizleyecek. Kadir Ezildi ile birlikte temizlik yapacak yarışmacılardan biri haftanın galibi olarak büyük ödül olan 10 Bin TL'nin sahibi olacak. 

Yer yer çok zorlanacak, zaman zaman çok eğlenecek yarışmacılara Kadir Ezildi destek olduğu kadar eleştirecek de... Ardından gün sonunca yarışmacılara puan verecek Ezildi haftanın birincisini belirleyecek. 

Temizlik Benim İşim heyecan dolu ilk bölümüyle 19 Ağustos Pazartesi günü saat 14:00'te Fox ekranlarında olacak. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR