Temizlik Benim İşim Nuran Ayaz kimdir? Evli mi kaç yaşında Kaç puan aldı

Fox TV'nin heyecan dolu yeni temizlik yarışması Temizlik Benim İşim'de bugün yarışan Nuran Ayaz nasıl biri çok merak ediliyor. Programı izleyen herkes Nuran Ayaz kimdir? Kaç puan aldı? sorusuna yanıt aramaya başladı. Biz de sizler için tüm bu soruları yanıtladık.

Temizlik Benim İşim Nuran Ayaz kimdir? Evli mi kaç yaşında Kaç puan aldı
Yayın Tarihi: 19.08.2019 14:48:00

Fox ekranlarında bugün başlayan Temizlik Benim İşim adlı programın yarışmacıları çok beğeniliyor. Her gün farklı bir yarışmacının pis bir evi temizlediği yarışmanın ilk gününde  19-23 Ağustos yarışmacıları belli oldu. Temizlik Benim İşim 19 Ağustos pazartesi gününde ise Nuran Ayaz yarışıyor. Hal böyle olunca Temizlik Benim İşim Nuran Ayaz kimdir? Rakiplerinden kaç puan aldı? her yerde aranıyor. Detaylar haberimizin devamında...

Temizlik Benim İşim Nuran Ayaz kimdir?

27 yaşında olan Nuran Ayaz, ev hanımı. Temizlik konusunda çok hassas olan Nuran hanım evli ve 2 çocuk annesi. Saçlarını bile bantla toplayan Nuran Ayaz, çamaşır suyu kokusuna bayılıyor. 


Rakibi Başak'ın "Senin temizlik anlayışın bu mu?" sözü üzerine çok sinirlenen Nuran sakinliğini koruyamadı. Çok yorum yapan insanların evinin temiz olmadığını düşünen Nuran Ayaz, evindeki tüm dolapları yıkıyormuş.

Temizlik Benim İşim Nuran Ayaz kaç puan aldı?

Nuran Ayaz'ın rakiplerinden toplamda 12 puan aldı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR