Temizlik Benim İşim Sedanur Şimşek kimdir? Nereli, kaç yaşında

FOX TV ekranlarında yayın hayatına yeni başlayan Temizlik Benim İşim yarışmasının yeni yarışmacısı Sedanur Şimşek kimdir? FOX TV izleyicileri, Sedanur Şimşek kimdir? Sedanur Şimşek kaç yaşında ve nerelidir? Bu soruların yanıtını araştırmaya başladı. Sizler için hazırladık...

Temizlik Benim İşim Sedanur Şimşek kimdir? Nereli, kaç yaşında
Yayın Tarihi: 19.08.2019 16:22:00

19 Ağustos Pazartesi günü itibariyle FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlanan Temizlik Benim İşim yarışması, izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor! Heyecanlı ve bir o kadarda gerilimli geçecek Temizlik Benim İşim yarışmasının yeni yarışmacısı Sedanur Şimşek araştırılıyor. Sedanur Şimşek kimdir? Kaç yaşında ve nereli? 

TLC kanalında yayınlanan ve çok sevilen Temizlik Benim İşim yarışması şimdi de FOX ekranlarında yayınlanıyor! Türk izleyicisi yepyeni bir formatla daha tanışacak. Temizlik Benim İşim yarışması, 19 Ağustos Pazartesi günü itibariyle FOX ekranlarında başladı.

Temizlik Benim İşim yarışmacısı Sedanur Şimşek Kimdir? Kaç yaşında?

Temizlik Benim İşim yarışmasının 19-23 Ağustos tarihleri arasındaki yarışmacılarından Sedanur Şimşek henüz 24 yaşında. Genç yarışmacı, ev hanımı. Çok çalışkan, heyecanlı ve titiz olduğunu söyleyen Sedanur Şimşek, evlendikten sonra temizlik yapmaya başladığını söylüyor. Haftanın birincisi ve şampiyonluk onun en büyük amacı!



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR