Temizlik Benim İşim Semra Genç kimdir? Ne iş yapıyor yaşı kaç

Fox ekranlarının sevilen yarışma programı Temizlik Benim İşim'in 2. haftası başladı. Yeni yarışmacılarla birbirinden pis evlere giden yarışmacılar çok merak edildi. Özellikle haftanın en tecrübelisi Semra Genç çok merak edildi. Peki Temizlik Benim İşim Semra Genç kimdir? Kaç yaşında işi ne?

Temizlik Benim İşim Semra Genç kimdir? Ne iş yapıyor yaşı kaç
Yayın Tarihi: 26.08.2019 14:38:00

Fox TV'nin temizlik temalı yarışma programı Temizlik Benim İşim'de 26 Ağustos pazartesi günü yeni hafta başladı. Yeni yarışmacıların da belli olduğu yarışmada haftanın yarışmacıları belli oldu. Yeni haftanın yarışmacılarından biri de Semra Genç. Peki Temizlik Benim İşim Semra Genç kimdir? Ne iş yapıyor yaşı kaç? Detaylar haberimizde...

Oldukça iyi reytingler alan Temizlik Benim İşim yarışmasında birbirinden ilginç yarışmacılar yer alıyor. Haliyle izleyiciler de Temizlik Benim İşim yarışmacılarını çok merak ediyor. İşte bu isimlerden biri olan Semra Genç'in hayatı da her yerde aranıyor. 

Temizlik Benim İşim Semra Genç Kimdir? Kaç yaşında evli mi

Semra Genç, 47 yaşında ev hanımı. Evli ve 3 çocuk annesi Semra Hanım liseyi dışardan bitirmiş. Özel temizlik bezleri ve diş fırçasıyla ideal bir yarışmacı olan Semra Genç rakiplere kök söktürecek gibi görünüyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR