Temizlik Benim İşim sunucusu Kadir Ezildi kimdir? Yeni programının formatı ne

Fox TV'de bugün başlayan Temizlik Benim İşim programının formatı çok merak ediliyor. Herkes Temizlik Benim İşim formatı ne sorusuna yanıt arıyor. Öte yandan yarışmanın çok merak edilen diğer detayı da sunucusu Kadir Ezildi... Peki Temizlik Benim İşim sunucusu Kadir Ezildi kimdir? İşte detaylar...

Temizlik Benim İşim sunucusu Kadir Ezildi kimdir? Yeni programının formatı ne
Yayın Tarihi: 19.08.2019 14:17:00

Türk televizyonlarında bugün yepyeni bir program daha başladı. Fox TV ekranlarında yayınlanan Temizlik Benim İşim adlı yarışma temizlik formatında yapılan ilk yarışma programı olma özelliğine sahip. Hal böyle olunca Temizlik Benim İşim yarışmasının formatı ne? her yerde aranıyor.

Yapımcılığını Talya Prodüksiyon'un üstlendiği programın sunuculuğunu Kadir Ezildi üstleniyor.  Geçen yıl katıldığı temizlik programıyla çok sevilen ve olay yaratan Kadir Ezildi kimdir? çok merak ediliyor. Biz de tüm bu soruları sizler için derledik.



TEMİZLİK BENİM İŞİM FORMATI NE?

“En iyi temizliği ben yaparım” sloganıyla ekranlara gelecek Temizlik Benim İşim'de her hafta 5 yarışmacı yarışacak. Yarışmada hiç bilmedikleri kirli bir eve giden yarışmacılar, verilen sürede evi temizlemek için ecel terleri dökecek.


Bu arada yarışmacıları denetleyen Kadir ise zaman zaman onlara yardım ederken bazen de ağır bir şekilde eleştirecek. Gün sonunda da yapılan temizliğe göre yarışmacılara puan verecek. Haftanın sonunda ise en yüksek puanı alan yarışmacı 10 Bin TL'nin sahibi olacak. 



TEMİZLİK BENİM İŞİM SUNUCUSU KADİR EZİLDİ KİMDİR?

19 Mart 1995 tarihinde doğan Kadir Ezildi, annesiyle birlikte yaşıyor. Haftada 3 gün dip köşe ciddi bir temizlik yapan Kadir annesini bile bezdirmiş durumda. Aslen Konyalı olan Ezildi İstanbul'da ikamet ediyor.

Obsesif Kompülsif Bozukluk teşhisi bulunan Kadir pek misafir sevmiyor. Sadece evini değil yaşadığı apartmanın temizliğini de yapan Kadir Ezildi evdeki herkesi de bıktırmış. Özellikle Kadir’in annesi onun bu takıntısından bıkmış. Kadir’in annesi işten eve geldiğinde oturamadığını ve kendi evinde tedirgin olduğunu söylüyor.  

Çaya oldukça düşkün olan Kadir Ezildi yeni programıyla son zamanların yükselen ekran yıldızlarından biri olacak gibi görünüyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR