TFF Başkan Vekili Ali Dürüst'den Flaş Mircea Lucescu Kararı

TFF Başkan Vekili Ali Dürüst son günlerde spor camiasının tartışma konusu olan Mircea Lucescu hakkında önemli bir açıklama yaptı. Dürüst, Lucescu ile yolları ayırmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını, şuan için yola bu şekilde devam edeceklerini söyledi.

TFF Başkan Vekili Ali Dürüst'den Flaş Mircea Lucescu Kararı
Yayın Tarihi: 15.11.2017 13:19:00

Son zamanlardaki maçlarda özellikle de Romanya ve Arnavutluk karşılaşmaları sonunda spor camiasının gündemine oturan "Mircea Lucescu gidecek mi?" sorusuna bugün kısmen de olsa bir cevap geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu'yla herhangi bir şekilde ayrılma kararı almadıklarını söyledi.

Yapılan karşılaşmalarda genç oyuncuları deneme fırsatı yakaladıklarını dile getiren Ali Dürüst alınan kötü sonuçlardan herkesin memnun olmadığını dile getirdi.

Lucescu'nun sözleşmesinde spor camiasında belirtildiği gibi herhangi bir tazminat maddesi olmadığını dile getiren Ali Dürüst, tazminat maddesi olmamasına rağmen herhangi bir yolları ayırma gibi niyetin şuan için gündemde olmadığını, bundan sonraki süreçte Mircea Lucescu ile yola devam edeceklerini söyledi.


Alınan sonuçların kendilerini de üzdüğünü ancak hazırlık maçlarının genç oyuncuların durumunu görmek için fırsat olduğunu vurgulayan Dürüst, Lucescu'nun tazminatı konularının basına yansımasına değinerek, "Lucescu'nun sözleşmesinde tazminat maddesi bulunmuyor ama zaten yolları ayırmak gibi bir düşüncede de değiliz." diye konuştu.
 
Gelecek Vadeden Oyuncular Belirlenecek

Açıklamalarda sıkça genç oyuncuların yeteneklerinin keşfedilmesi gerektiğine vurgu yapan Ali Dürüst, Lucescu ile birlikte hazırlanacak raporda genç yeteneklerin belirlenip bir araya toplanacağı ve bunlarla özel olarak ilgilenileceği dile getirdi.

Hazırlık Maçlarının Skoru Üzücü Ama Amaç Genç Yetenekleri Görmek

Hazırlık maçlarının sonucunun herkes gibi kendisi için de iyi olmadığını dile getiren Ali Dürüst, oynanan bu maçların skordan çok genç yeteneklerin öne çıkacağı karşılaşmalar olduğuna vurgu yaptı. 

Genç yeteneklerin ancak bu tip hazırlık maçlarında öne çıkacağına deyinen Ali Dürüst skordan çok odaklanması gerekenin bu olması gerektiğini belirtti.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR