The Walking Dead 9. sezon 9. bölüm izle Foxlife FX alt yazılı

The Walking Dead efsanesi başlıyor. The Walking Dead 9. sezon 9. bölüm izle. The Walking Dead 9. sezon 1. bölüm Foxlife FX kanalında bugün yayınlanıyor. Altyazılı bir şekilde The Walking Dead 9. sezon 9. bölüm izle yayını sizlerle. The Walking Dead FX kanalında başlıyor.

The Walking Dead 9. sezon 9. bölüm izle Foxlife FX alt yazılı
Yayın Tarihi: 11.02.2019 19:58:00

FX ekranlarında The Walking Dead hasreti sona erdi. The Walking Dead 11 şubat 2019 yeni bölümü yayınlandı. Günlerdir beklenen ve 10. sezonu onaylanan The Walking Dead efsanesi resmen başlıyor. 

Yaşayan ölülerin ele geçirdiği dünyada ayakta kalmaya çalışan bir grup insanın hikayesini anlatan efsane The Walking Dead 9. sezon 9. bölümü yayınlandı. The Walking Dead 9. sezon 1. bölümü FX ekranlarında görücüye çıktı. 

Son iki sezondur reytinglerinde büyük bir kayıp yaşayan The Walking Dead dizisinde baş yazarlık görevini Angela Kang’in üstlenmesiyle birlikte gerçekleşen değişim merakla bekleniyor.


The Walking Dead, Frank Darabont tarafından geliştirilen bir Amerikan televizyon dizisidir. Hikâyesi, Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard 'ın aynı adlı çizgi romanına dayanmaktadır. Dizinin başrolünde, geçirdiği bir kaza sonrası girdiği komadan beklenmedik biçimde uyanan ve artık tüm dünyaya George A

The Walking Dead 9. sezonunda başında zaman atlaması yapılan dizide Rick Grimes’ın tarzı değişiyor, oğlu Carl’ın kaybını kabulleniyor. Kullanılabilir kaynakların sayısında da ciddi bir azalmanın söz konusu olduğu The Walking Dead dizisinin 9. sezonunda, artık araba ve benzin bulunamadığı için at arabaları kullanılmaya başlanacak.

The Walking Dead 9. sezon 9. bölümüyle 11 Şubat pazartesi akşamı saat 21:30'da FX'te!
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR