Trabzonspor Daniel Sturridge Transferini KAP'A açıkladı! Sturridge resmen Trabzonspor'da

Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor Daniel Sturridge ile sözleşme imzaladı! Daniel Sturridge resmen Trabzonspor'da! Sturridge KAP açıklaması geldi. Daniel Sturridge Trabzonspor'da yıllık ne kadar kazanacak, imza parası ne kadar? Detaylar haberimizde...

Trabzonspor Daniel Sturridge Transferini KAP'A açıkladı! Sturridge resmen Trabzonspor'da
Yayın Tarihi: 21.08.2019 18:16:00

Trabzonspor, şehre getirdiği yıldız oyuncu Daniel Sturridge ile sözleşme imzaladı! Liverpool ile sözleşmesi biten golcü oyuncu Daniel Sturridge, Trabzonspor'un yeni forveti oldu. Trabzonspor, Daniel Sturridge ile imzalanan sözleşmenin detaylarını KAP'a Açıkladı! Trabzonspor'dan Sturridge Kap açıklaması geldi! 

Trabzonspor Daniel Sturridge'i KAP'a bildirdi! 2+1 yıllık Sözleşme 

Trabzonspor, Daniel Sturridge'i KAP'a bildirdi! Trabzonspor'un yeni golcüsü ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanırken her yıl 1,5 milyon euroluk garanti ücretin yanı sıra 2 milyon euroluk imza ücreti de dikkatleri çekiyor.

"Şirketimiz, Serbest statüde bulunan profesyonel futbolcu Daniel Sturridge ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere üç yıllık anlaşma sağlamıştır.

Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya;
- 2019-2020 sezonu için 1.500.000.-euro garanti ücret,
- 2020-2021 sezonu için 1.500.000.-euro garanti ücret,
- Opsiyon dönemi olan 2021-2022 sezonu için 1.500.000.-euro garanti ücret ödenecektir.

Şirketimiz ayrıca, Serbest statü hakkını elinde bulunduran ve dolayısıyla herhangi bir bonservis ödemesi yapılmayacak olan oyuncuya, 2019-2020 sezonu için 2 milyon euro imza ücreti ödeyecektir. Devam eden sezonlar için ise oyuncunun kulübümüzde devam etme şartına bağlı olarak imza ücreti ödenecektir. Oyuncunun kulübümüzle ilişiğinin kesilmesi durumunda herhangi bir imza ücreti ödemesi yapılmayacaktır." 

Denildi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR