Trabzonspor tarihi fırsatı kaçırdı

Dün akşam 22 senedir rakibi karşısında 1-0 öne geçen Trabzonspor, son saniye golü ile rakibiyle 1-1 berabere kaldı ve neredeyse çeyrek asırlık hasreti dindirme şansı elinden uçtu.

Trabzonspor tarihi fırsatı kaçırdı
Yayın Tarihi: 28.04.2019 08:51:00

Bu sezon gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında konuk olduğu Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Son 4 haftaya girilirken 53 puana yükselen bordo mavililer büyük bir hasrete son verecekti ancak son dakika golü her şeye engel oldu.

Son olarak 1997'de rakibini 3-1 yendikten sonra Kadıköy'de galibiyet yüzü göremeyen Trabzonspor dün tarihi değiştirmeye çok yaklaştı ancak Valbuena'nın saniyeler kala frikiktan attığı golle hayaller suya düştü.

trabzonspor fenerbahçe 1-1


Yusuf öne geçirdi
Trabzonspor maça çok iyi başladı. Pozisyonlar da buldu. Rodallega'nın ilk şutunu Harun kurtardı, ikincisi direkten döndü. Nwakaeme ile sol kanattan başlayan atakta Abdülkadir ceza sahası önünde topla buluştu. Defansın üstünden aşırtma pas ile topu Yusuf ile buluşturdu. Genç futbolcu bitirici vuruşu yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Sadık kızardı
İlk yarı Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğü ile geçildi. İkinci devre ise Fenerbahçe'nin üstün oyunuyla başladı ancak Sadık Çiftpınar Abdülkadir'e yaptığı iki hareket sonrası gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Sarı lacivertliler bu andan itibaren rakibinin kalesinde daha fazla pozisyon buldu. Nabil Dirar Uğurcan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu üstten dışarı gönderdi. Valbuena da direğe takıldı.

Son saniyede Fener
Tribünler takımlarını protesto ederken Jose Sosa'nın Valbuena'ya yaptığı hareket sonrası Cüneyt Çakır düdüğünü çaldı. Kazanılan frikik vuruşunda Fransız oyuncu topun başına geçti ve vuruşunu yaptı. Kimseye değmeyen top ağlarla buluşunca Fenerbahçe skoru 1-1'e getirdi ve rakibinin 22 sene sonra İstanbul'dan galibiyetle ayrılmasının da önüne geçti.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR