Transfer Sezonu ne zaman kapanacak? Falcao ve Luiz Gustavo KAP için SON Gün Ne Zaman?

Türkiye'de yaz transfer sezonu hangi tarihte bitiyor? Futbol severler, transfer sezonunun kapanacağı tarihi araştırmaya başladı. Yaz transfer sezonunda Süper Lig'de onlarca transfer yapıldı artık son günlere girildi. Falcao ve Luiz Gustavo gibi isimler transfer döneminde yetişecek mi? Son gün...

Transfer Sezonu ne zaman kapanacak? Falcao ve Luiz Gustavo KAP için SON Gün Ne Zaman?
Yayın Tarihi: 31.08.2019 11:52:00

Transfer sezonu tüm hızıyla sürerken, artık transferlerin kapanmasına da az bir zaman kaldı! Yaz transfer sezonunda Türkiye Süper Lig ekipleri milyonlarca euroya onlarca yerli-yabancı oyuncu transferi yaptı ve artık transferde son viraja girildi! Futbol severler, transfer sezonu ne zaman bitecek? Falcao, Luiz Gustavo gibi transferler yetişecek mi, son gün hangi gün? Bu soruların yanıtını araştırmaya başladı.

Türkiye liglerinde, yaz transfer sezonu, 17 Haziran 2019 tarihi itibariyle başladı. Kadrolarını güçlendirmek isteyen ekipler, yaz transfer sezonunda onlarca transfere imza attı. Yerli-yabancı onlarca futbolcu Süper Lig takımlarına transfer oldu! Daniel Sturridge, Ryan Babel, Deniz Türüç, Vedat Muriqi, Elneny, Quaresma ve daha birçok isim Süper Lig'de transfer yaparak gündem oluşturdu! Şimdi artık transferde son günlere girildi! 

TRANSFER SEZONU NE ZAMAN KAPANACAK?


Türkiye liglerinde 2019-2020 yaz transfer sezonunun kapanış tarihi merak edilmeye başlandı. 17 Haziran 2019 itibariyle başlayan yaz transfer sezonu, 2 Eylül 2019 tarihinde sona erecek! Türk futbol takımları, 2 Eylül 2019 tarihine kadar transferlerine devam edebilecek.

FALCAO VE LUİZ GUSTAVO İÇİN SON GÜNLER...

Galatasaray'ın gündemine olan Radamel Falcao ve Fenerbahçe'nin transfer etmek için yoğun uğraş verdiği Luiz Gustavo transferleri için artık son günlere girildi. Falcao ve Luiz Gustavo transferlerinin 2 Eylül 2019 Pazartesi gece saat 00.00'a kadar bitirilip, evraklarının TFF ve UEFA sistemlerine girilmesi gerekiyor. Aksi takdirde transferler gerçekleşmeyecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR