Transfer sezonunun kapanmasına saatler kaldı! Transfer sezonu ne zaman bitiyor

Transfer sezonu ne zaman bitiyor? her yerde aranmaya başladı. Spor Toto Süper Lig 16 Ağustos'ta başlasa da kadroları için çalışmaya devam eden kulüpler transfer süreçlerini sürdürüyor. Ancak futbolseverler de Transfer sezonu ne zaman bitiyor? sorusuna yanıt arıyor. Detaylar haberimizde...

Transfer sezonunun kapanmasına saatler kaldı! Transfer sezonu ne zaman bitiyor
Yayın Tarihi: 31.08.2019 17:04:00

2019-2020 Spor Toto Süper Lig maçları başladı. İlk hafta mücadelelerinin bitmesiyle futbolseverler ve vatandaşlar Transfer sezonu ne zaman bitiyor? sorusuna yanıt aramaya başladı. Lig başlasa da transfer yapmaya devam eden takımlar kadrolarını güçlendirmek için uğraşırken maçların keyfini çıkartmak isteyen futbolseverler de "Transfer süreci hangi tarihte kapanacak? diye her yerde arıyor. İşte transfer sürecinin biteceği tarih ve detaylar...

TRANSFER SEZONU HANGİ TARİHTE SON BULACAK?

Türkiye'de futbol için transfer ve tescil süreci 17 Haziran 2019 tarihinde başladı. Bu tarihten beri devam eden transfer sezonu ise 2 Eylül 2019 pazartesi günü son bulacak. 


Kulüpler bu süreçte A takım için 28 futbolcu ile kadrolarını kuracak. Ancak bu 28 kişinin 10'u yabancı olabilecek. En fazla 3 kalecinin bulunabileceği A Takım listesinde en az 15 futbolcu da Türk olmalı.

ARA TRANSFER OCAK AYINDA

Öte yandan ara transfer süreci yani ikinci transfer ve tescil dönemi şansına da sahip olan kulüpler bu haklarını 4 Ocak - 31 Ocak 2020 tarihleri arasında değerlendirebilecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR