Trendyol 14 Şubat 2019 Sevgililer Günü Kampanyaları 2019 Trendyol Sevgililer Gününe Özel hangi markalarda kampanya var

Trendyol  14 Şubat 2019 Sevgililer günü kampanyaları neler? 2019 Sevgililer Günü Trendyol Sevgililer Gününe Özel hangi markalarda kampanya var? Hangi markalarda indirim var sizler için derledik. Trendyol Sevgiler gününe özel kampanyaları sizlere derledik. 

Trendyol 14 Şubat 2019 Sevgililer Günü Kampanyaları 2019 Trendyol Sevgililer Gününe Özel hangi markalarda kampanya var
Yayın Tarihi: 12.02.2019 12:40:00

En Trend Ürünlerle kampanyalar yapan Trendyol 14 Şubat Sevgililer Gününe özel indirimli kampanyalar belli oldu. Trendyol sizler için Sevgililer Gününe Özel hangi markalarda kampanya var sorusunu yanıtladık. Birbirinden özel kampanyaları derlediğimiz Trendyol 2019 Sevgililer Günü hediye önelerini sizin için hazırladık. İşte Trendyol Sevgililer günü kampanyası.

Trendyolmilla Sevgililer Günü Kampanyası 2019

Trendyolmilla 2. ürüne %20 indirim yapıyor. Yeni ürünlerle sezonun en çok satanları Sevgiller Gününe özel %40'a varan indirimle satışa çıkıyor. En çok tercih edilenlerden olan Trendyolelite indirimli ürünleri sizler için gözattık.

Grinin Elli Tonu Sevgiler Günü Kampanyası 2019

Kadın Tekstil önde giden mağazalarından Grinin Elli Tonu, sepette %30 indirimle Sevgiler Günü kampanyası yapıyor. Kadın Beyaz,Siyah Big Tee T-Shirt sepette indirimle çok ucuza gelirken, Kadın Multi U Yaka Bağlamalı Elbise 41,99 TL indirimli fiyatıyla satışa sunulacak.


Letoon ve Bambi Ayakkabı Hediye almak isteyenler için

Letoon Sepetin yarısı bedava kampanyasıyla ayakkabı hediye almak için kaçırılmaz bir sırsat sunuyor. Aynı şekilde Bambi - Erken Yaz Fırsatı satışa çıkıyor. Hem erkek sevgiliye hediye, hemde kadın sevgiliye hediye fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. 

Happiness İstanbul Sevgililer Günü kampanyası %80 indirim

Happiness 2019 indirimlerinde rekor kırıyor. Yeni Koleksiyonları Sevgiller Gününe özel %80 indirim sunuyor. 39 TL'den başlayan fiyatlarla yeni koleksiyon Sevgiler gününde en özel hediyelerden biri olabilir.

Genel Trendyol hediyeleri

Genel Trendyol Günü hediyelerinde Deterjanlar 12,90 TL'den, Kahve ve Çaylar 7 TL'den, Şampuan ve Saç bakımı 4,99 TL'den başlayan indirimleriyle Trendyol'da satışa çıkacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR