Trendyol indirimleri neler? Trendyol yeni indirimleri rekor kırıyor

Onlarca markanın binlerce ürününün yer aldığı Trendyol'da indirim sezonu açıldı! Trendyol indirimleri neler? Vatandaşlar Trendyol indirimlerini araştırmaya başladı. Trendyolda neler ucuzladı, indirime girdi, hangi ürünler? Sizler için araştırdık...

Trendyol indirimleri neler? Trendyol yeni indirimleri rekor kırıyor
Yayın Tarihi: 20.06.2019 16:25:00

Online alışveriş platformu Trendyol, 18-20 Haziran tarihlerinde başlayan indirimleriyle vatandaşları heyecanlandırdı! Onlarca markanın yer aldığı Trendyol'da yaz indirimleri başladı. Süper Cuma tadında bir indirim kampanyası yapmaya hazırlanan Trendyol'un 20 Haziran indirimleri belli oldu.

Türkiye'nin Lider moda ve alışveriş sitesi olarak yola çıkan Trendyol, 2010 yılının Mart ayında faaliyetlerine başladı. Güvenli, ekonomik ve kaliteli alışveriş fırsatı sunan Trendyol'un 20 Haziran indirimleri, vatandaşları heyecanlandırdı. Trendyol'da bugün itibariyle yüzlerce elektronik ürün indirime girdi! Elektronik ürünlerin yanı sıra günün fırsatları da giyim ürünlerini ucuzlattı!


TRENDYOL 18-20 HAZİRAN İNDİRİMLERİ BAŞLADI! 

Trendyolda 20 Haziran Perşembe itibariyle TrenyolMilla Woman %25 indirimli ürünleri, Sepetin Yarısı Bedava kampanyası, Evini hızla yenilemek isteyenlere %80'e varan indirimler, Süpermarket ürünlerinde kargo bedava kampanyası, KOTON'da %30'a varan indirimler ve Madame Coco tüm sepette %50 indirim fırsatı bugünün indirimleri arasında yer alıyor.

Siz de bir an önce Trendyol indirimleri ve kampanyalarından faydalanın. Trendyolda onlarca markanın birbirinden kaliteli ürünlerini, oldukça ekonomik fiyatlarla satın alabiliyorsunuz, iyi alışverişler...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR