Tuğba Dural Kimdir kaç yaşında instagram hesabı var mı? Tuğba Dural Nereli?

Star TV'de yayınlanan Win Win Fenerbahçe Fener Ol kampanyasında sunuculuk yapan Tuğba Dural kimdir? İzleyicilerin dikkatini çekmeyi başaran güzel sunucu Tuğba Dural kimdir kaç yaşında instagram hesabı var mı?

Tuğba Dural Kimdir kaç yaşında instagram hesabı var mı? Tuğba Dural Nereli?
Yayın Tarihi: 14.06.2019 20:55:00

Star TV ekranlarında şu sıralarda yayınlanan Fener Ol Fenerbahçe Win Win kampanyası canlı yayınında sunuculuk yapan güzel sunucu Tuğba Dural dikkatleri çekmeyi başardı. NTV Spor zamanından tanıdığımız güzel sunucu Tuğba Dural şu sıralar ne yapıyor, Tuğba Dural kimdir, kaç yaşında, instagram hesabı var mı?

Star TV'de Win Win canlı yayınını izleyen seyirciler Tuğba Dural'ı araştırmaya başladı. Güzelliğiyle programa damga vuran genç sunucu Tuğba Dural kaç yaşında, nereli, instagram hesabı var mı? Soruları soruluyor.

TUĞBA DURAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?


1981 yılında Zonguldak’ta doğdu. TED Koleji’nin ardından İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dökümantasyon Enformasyon Bölümü’nde eğitimine devam etti. 2004 Eylül – 2005 Mayıs döneminde Serap Ezgü’den özel sunuculuk ve spikerlik eğitimi aldı. Şubat 2004 – Ağustos 2004 döneminde CNN TÜRK haber merkezinde Şirin Payzın’la Yeni Gün Hafta Sonu programında çalıştı. Bu dönemde Radyo Foreks’te ekonomi bültenlerini sundu. Eylül 2004’ten itibaren çalıştığı CNN TÜRK Spor Servisi’nde ise Barış Kuyucu ve Burcu Esmersoy’un sunduğu Spor Ekspres programının yapım aşamasında görev aldı ve özel dosyalar hazırladı.

Futbol Ekstra programının yapım ekibindeyken spor haberlerini ve Futboliga programını sundu. Ocak 2010'dan beri Ntv Spor servisinde görev almakta olan Dural, 2011 Aralık ayında Euro D'nin eski genel müdürü Burak Koca ile evlenmiş, ancak 2012 yılında boşanmıştı.

Tuğba Dural'ın instagram hesabı da mevcut. Güzel sunucu takipçileriyle sık sık günlük hayattan pozlarını paylaşıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR