Turgut Tunçalp Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Façalı karakterini canlandıracak

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna usta isimler katıldı. Turgut Tunçalp'in Façalı karakterine hayat vereceği EDHO'da transferler üst üste geldi. İşte EDHO'ya bomba isimler.

Turgut Tunçalp Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Façalı karakterini canlandıracak
Yayın Tarihi: 20.01.2019 17:09:00

ATV ekranlarında rekorlar kıran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Façalı ve yeğenleri damga vuracak. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde haftalardır konuşulan Façalı karakterini hangi ünlü ismin canlandıracağı belli oldu. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Façalı kimdir sorusu nihayet yanıt buldu.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Façalı kimdir?


Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Façalı rolü için anlaşılan oyuncu belli oldu. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Façalı rolünü Turgut Tunçalp canlandıracak. Bu tür dizilerin aranan yüzü iki yiğeni de oldukça popüler. Façalılar uzunca bir süre eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisinde yer alacak gibi duruyor.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Turgut tunçalp haricinde Emir Benderlipğlu ve İlhan Şen'de katıldı. Özellikle Emir Benderlioğlu uzun süre dizide yer alacağı konuşuluyor.

Kadrosunda Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Tarık Ünlüoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Mustafa Üstündağ, Turgay Tanülkü, Kenan Çoban, Yalçın Hafızoğlu ve Sabina Toziya gibi yıldız isimlerin yer aldığı dizi Eşkiya dünyaya Hükümdar Olmaz salı akşamı 3 haftanın aranın ardından başlıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR