Türk Telekom Bedava İnternet Paketleri! Türk Telekom 4 GB Hediye İnternet Veriyor

Türk Telekom'dan abonelerine özel bedava-hediye internet kampanyaları bitmek bilmiyor! Türk Telekom Koronavirüste normalleşme süreciyle birlikte Bedava internet paketlerine hız kesmeden devam ediyor.

Türk Telekom Bedava İnternet Paketleri! Türk Telekom 4 GB Hediye İnternet Veriyor
Yayın Tarihi: 4.06.2020 14:06:00

Türk Telekom'dan abonelerine özel bedava-hediye internet kampanyaları bitmek bilmiyor! Türk Telekom Koronavirüste normalleşme süreciyle birlikte Bedava internet paketlerine hız kesmeden devam ediyor. Türk Telekom, faturalı ve faturasız hat kullanıcılarına özel 1 GB ve 4 GB bedava ücretsiz internet paketleri ile internete doyuruyor! Peki Türk Telekom bedava internet nasıl alınır? Türk Telekom Bedava internet nasıl yüklenir? 2020 Haziran ayı Türk Telekom Bedava İnternet Kampanyalarını haberimizde sizler için hazırladık...

Koronavirüs salgınında normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte sosyal hayatta 'yeni normal' çerçevesinde bir takım değişiklikler yaşanmaya devam ediyor. Türk Telekom ise, tıpkı Koronavirüs pandemisinin en ağır günlerinde olduğu gibi normalleşme döneminde de abonelerine özel bedava internet paketleriyle evde canları sıkılmadan vakit geçirebilmelerini ve bu süreçte internete rahatlıkla erişebilmelerini sağlıyor! Türk Telekom'dan Haziran ayı bedava internet kampanyaları da peş peşe geliyor. 2020 Haziran ayı itibariyle Türk Telekom faturalı ve faturasız hat abonelerine 1 GB, 4 GB ve 6 GB bedava hediye internet paketleri sunuluyor. Peki Türk Telekom 2020 Haziran ayı bedava internet paketi nasıl alınır, yüklenir? 2020 Haziran Türk Telekom bedava internet kampanyası var mı? Bu soruların yanıtları haberimizin devamında sizlerle...

TÜRK TELEKOM 2020 HAZİRAN BEDAVA İNTERNET KAMPANYALARI!

Türkiye'nin en büyük GSM operatörleri arasında yer alan Türk Telekom, abonelerine özel bol GB dağıtmaya devam ediyor! Türk Telekom'lular, Koronavirüste normalleşme sürecinde de bedava internet paketleriyle evde kalmaya ve kendilerinin ve sevdiklerinin hayatını korumaya devam ediyor. Türk Telekom, 2020 Haziran ayı itibariyle birçok hediye internet kampanyasını devreye aldı. 


Türk Telekom hem müşterilerine hem de potansiyel müşteri grubuna özel internet kampanyalarıyla büyük bir övgüyü hak ediyor. Türk Telekom'un Haziran ayında yürürlükte olan yeni kampanyaları ile Türk Telekomlular ve yeni Türk Telekom'lu olacak aboneler internete özgürce bağlanabiliyor ve internette rahatlıkla 'surf' yapabiliyor. 

Türk Telekom Haziran ayı bedava internet kampanyalarından biri Türk Telekom Selfy uygulaması üzerinden sağlanıyor. Selfy uygulamasıyla ek 1 GB Bedava internet hakkı, hattınıza tanımlanıyor. Yapmanız gereken şey ise Türk Telekom Mor Paketlerden birine geçiş yapmanız ve hattınıza tek seferde 30 TL veya üzeri yükleme yapmanız! Bu işlemleri yaptıktan sonra MOR HEDIYE yazarak 4545'e SMS göndererek 1 GB Bedava internetinize kavuşabilirsiniz.

Türk Telekom bedava internet kampanyası bununla da sınırlı değil! TÜrk Telekom Online İşlemler Uygulamasını indirip şifrenizi aldıktan sonra uygulamaya giriş yaparak "TL Yükle" Bölümünden 30 TL ve üzeri yükleme yapmanız halinde Bedava internet paketi kazanabilirsiniz! Burada 30 tl ve üzeri yükleme yapmanız halinde bedava internet hakkınız hattınıza otomatik olarak tanımlanacaktır.

Türk Telekom Sil Süpür uygulaması da bedava internet dağıtıyor! Günlük, haftalık veya aylık bol GB bedava internet paketleri için Sil Süpür uygulamasından faydalanabilirsiniz! 

Türk Telekom müşterilerine özelbir diğer bedava internet kampanyası ise "Hoş Geldin" kampanyasıdır. Türk Telekom'a numarasını taşıyan veya yeni bir hat alan yeni Türk Telekom'lular, "BALLI 4 GB" yazarak 2070'e kısa mesaj olarak gönderdikleri takdirde 4 GB Bedava internet hakkına kavuşabiliyorlar.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR